Ve čtvrtek proběhne v Ďolíčku nábor

Součástí bude dětský den s programem pro děti.

Ve čtvrtek proběhne v Ďolíčku nábor

Ve čtvrtek 12. května proběhne v Ďolíčku nábor nových fotbalistů a fotbalistek. Součástí náboru bude také dětský den. Samotný program začíná v 17 hodin. Akce probíhá za podpory MČ Praha 10.

NÁBOR
Přijít vyzkoušet své fotbalové dovednosti a přihlásit se do Bohemky může každý chlapec i dívka narození v roce 2017 a starší. Při příchodu do Ďolíčku na vás bude čekat registrace u vstupu na hrací plochu mezi hlavní tribunou a Vršovickou ulicí. Po zapsání k náboru si mladého fotbalistu či fotbalistku převezme trenér příslušné kategorie a vyzkouší si s ním ukázkový trénink. Mimo účast na náboru je vstup na hrací plochu přísně zakázán. Každý zaregistrovaný zájemce si domů odnese také tašku plnou zelenobílých dárků.

V případě jakýchkoliv dotazů se obracejte na odpovědné osoby:
Chlapci - Jakub Švimberský, tel.: 732 583 754
Dívky - Regina Pourová, tel.: 602 294 252

DĚTSKÝ DEN
Od 17 hodin bude také v Ďolíčku probíhat dětský den s několika atrakcemi. Příchozí se mohou těšit na nafukovací skákací hrad, malování na obličej, dočasné tetování a fotbalové dovednosti můžou otestovat také ve speciální fotbalové kleci. Pro děti jsou připravené také odměny u jednotlivých stanovišť.

Během dětského dne a náboru bude otevřený také náš fanshop na ochozu tribuny pod sektorem A1. K dispozici budou toalety pod fanshopem, ke kterým vede cesta okolo bílého stánku s občerstvením na Náměstíčku.

Těšíme se na vás!