Už dnes večer v Ďolíčku boj o všechno

Klokanům se od 18 hodin postaví sestupující Karviná.

Už dnes večer v Ďolíčku boj o všechno

Posledním kolem pokračuje FINÁLE FORTUNA:LIGY. Bohemka dnes doma přivítá Karvinou. Soupeře, který už má definitivně jasný sestup do druhé ligy. Utkání začíná v 18 hodin.

Vstupenku na utkání dnes pořídíte i na pokladnách stadionu za 170 nebo 250 Kč dle zvoleného sektoru. Kasy se otevřou 60 minut před výkopem, tedy v pět odpoledne. V prodeji nebude chybět ani nový magazín Klokan, kde je dnes velký rozhovor s Antonínem Křapkou. Dále si připomeneme předchozí zápasy Klokanů a výsledky našeho Béčka a dorostu U19. Nechybí ani představení MFK Karviná a na zadní straně klasicky soupisky obou týmů.

Bohemians se nacházejí na barážové pozici a dnes nutně potřebují zvítězit. Jakýkoliv jiný výsledek nám jinak prodlouží sezonu o dvě utkání v baráži. Bohužel ani výhra ale stačit nemusí. Karty jsou rozdané a pro únik z barážových vod navíc potřebujeme prohru Pardubic v Teplicích či Jablonce ve Zlíně. Dnešní den v Ďolíčku tak slibuje napětí až do úplného závěru.

Klokani Karvinou v sezoně už v Ďolíčku porazili vysoko 3:0. Bylo to v dohrávaném odloženém utkání 1. prosince 2021. Gólově se tenkrát prosadili Puškáč, Köstl a Necid. V jarní části skončila odveta v Karviné remízou 1:1, kdy za Klokany vyrovnával Roman Květ.

Karviná si v základní části připsala ze třiceti kol jen tři výhry. Pouze jedna z nich byla doma, ta v posledním kole s Pardubicemi. Ovšem venku zvítězili Slezané na stadionech, kde se to každému nepodaří. Porazili Baník ve Vítkovicích a dokonce i Slavii v Edenu. Ve Skupině o udržení vytěžila Karviná pouhé 2 body z dvanácti možných.

Pokud chodíte do Ďolíčku hlavním vchodem z Vršovické ulice, pak věnujte pozornost novému rozdělení vstupů, které má urychlit odbavení fanoušků. Pod článkem najdete také plánek rozdělení vstupů. Pokud máte vstupenku z předprodeje, můžete nově využít i vstup pro permanentkáře a VIP (označen fialově), případně vstup určený pouze pro vstupenky z předprodeje (červený). Kupujete-li vstupenku až na místě, najdete nově pokladny ve vstupu vpravo (žlutý). Kapacitu prodeje jsme však nesnižovali, ve žlutém vstupu budou otevřené dvě pokladny (vlevo i vpravo).

Určitě se zastavte také ve fanshopu, kde probíhá velký výprodej zboží adidas, na které jsme dali velmi výrazné slevy. Dres pořídíte už za 500 Kč, dětský ještě o 100 Kč levněji. Dále najdete ve slevě třeba zápasové trenky, mikiny a bundy na zip a trička.

Před utkáním bude oceněn David Bartek za 300 prvoligových startů a popřejeme k životnímu jubileu velkému fanouškovi Klokanů a slavnému českému herci. Předáme také šek s výtěžkem Nadačního fondu Bohemians na pomoc Ukrajině. Doražte tedy na tribunu včas a nenechte si ceremonie ujít.

Dnešní zápas Bohemky s Hradcem vysílá televizní stanice O2 TV Fotbal, chybět nebude ani redaktor serveru Onlajny.com a flash momenty zápasu najdete také v aplikaci a na webu Livesportu.

Zápas streamuje také Fortuna. Sázková kancelář je zároveň partnerem našeho klubu. Jak vidí dnešní zápas její bookmakeři? Na výhru Klokanů vypsali kurz 1,36, na vítězství Karviné 9,60. Remízu pak Fortuna vidí v kurzu 4,95. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE. Vsadit si můžete také přímo v Ďolíčku, kde má Fortuna novou pobočku. Tady za sázku získáte žeton na pivo zdarma nebo možnost vyhrát 5 000 Kč. Při registraci v pobočce pak navíc dostanete originální triko adidas podepsané hráčem Bohemky.

Hlavním rozhodčím duelu bude Miroslav Zelinka, jeho asistenty budou Tomáš Mokrusch a Milan Vyhnanovský. Čtvrtý rozhodčí se jmenuje Lukáš Raplík. K monitoru VAR dnes usedne Tomáš Kocourek, AVAR bude Jaroslav Poživil. Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #BOHKAR.

V aplikaci FORTUNA:LIGA pak můžete od 70. do 85. minuty zápasu hlasovat pro nejlepšího hráče Klokanů.

Hlavním partnerem utkání je Ottova tiskárna.

Vzhůru na Karvinou. BOHEMKA DO TOHO!

Bohemka TV