Vlak do Opavy a zvýhodněné vstupné do Ďolíčku

Bohemka zajistila speciální spoj na čtvrtek, v neděli doma permanentkáři zdarma.

Vlak do Opavy a zvýhodněné vstupné do Ďolíčku

Zlepšené výkony a výsledky v závěru nadstavbové části FORTUNA:LIGY Klokanům od vyhnutí se baráži bohužel nestačily, proto se ve čtvrtek vydávají do Opavy. Tady budou s místním SFC bojovat o setrvání v nejvyšší soutěži. Odvetné utkání uvidí fanoušci v Ďolíčku v neděli.

Bohemka bude i v těchto bojích spoléhat na podporu vlastních fanoušků, kteří i v závěru nepovedené sezony prokázali, že patří k těm nejvěrnějším. „Naši fanoušci si zaslouží tu největší pochvalu za podporu klubu. Právě v těchto těžších časech se nejvíce projeví zelenobílé srdce. S neúspěšnými výsledky nastává odliv fanoušků ze stadionu. Nás to mrzí, ale o to víc si vážíme těch nejvěrnějších. Proto jsme hned po utkání začali řešit, jak jich na oba klíčové zápasy dostat co nejvíce,“ řekl pro klubový web ředitel klubu Darek Jakubowicz.

Na domácí odvetu půjdou všichni permanentkáři zdarma bez rozdílu. Základní i Premium permanentky tedy budou opět platné. Jednorázové vstupné klub snížil na jednotnou cenu 100 Kč, pro děti do 150 cm a důchodce nad 70 let platí cena 50 Kč.

Během dnešního dopoledne pak Bohemka zařídila speciální vlakový spoj na čtvrteční zápas v daleké Opavě. Směrem do Opavy budou k běžnému spoji připojené další vagóny pro naše fanoušky. Zpátky do Prahy klub objednal speciální vlak pouze pro Bohemians. Zpáteční jízdenka vyjde jednoho fanouška na 300 Kč, ostatní náklady na vypravení vlaku uhradí fanouškům klub s příspěvkem od DFB. JÍZDENKY NA SPOJ NEKUPUJTE! BUDE SE PLATIT AŽ PŘI NÁSTUPU DO SPECIÁLNÍCH VAGÓNŮ PŘÍMO NA NÁDRAŽÍ. Vstupenka do Opavy stojí 50 Kč a koupit ji můžete online.

ZÁPAS VE ČTVRTEK V OPAVĚ (19. května 2022 od 17 hodin)
• Odjezd vlakem Ex 115 (EC 115 Cracovia) z hlavního nádraží v Praze v 10:02.
• Vstupenka za 50 Kč do sektoru hostů – H1. Online prodej ZDE.
• Návrat speciálním vlakem na hlavní nádraží v Praze. Odjezd soupravy z Opavy zpět cca ve 20 hodin.
PLATBA JÍZDENKY AŽ NA NÁDRAŽÍ PŘI NÁSTUPU DO SPECIÁLNÍCH VAGÓNŮ PRO BOHEMIANS.
• Dotazy k vlakovému výjezdu odpoví SLO Martin Kurka: martin.kurka@bohemians1905.cz nebo 773 999 695.

ZÁPAS V NEDĚLI V ĎOLÍČKU (22. května 2022 od 16 hodin)

• Všichni permanentkáři – Základní i Premium – vstup zdarma.
• Jednotné vstupné 100 Kč do všech sektorů, 50 Kč pro děti do 150 cm a důchodce nad 70 let.
• Vstupenky pro fans Opavy do sektoru hostů v prodeji také online (sektor D).

>>> VSTUPENKY DO ĎOLÍČKU ONLINE ZDE <<<

Doveďme společně Bohemku k úspěšně zvládnuté baráži, po které navlékneme desátý korálek na šňůrku nepřetržité prvoligové účasti. Všem fanouškům děkujeme!