Barážový souboj začne v Opavě dnes večer

Výkop dnešního utkání je v 17 hodin.

Barážový souboj začne v Opavě dnes večer

Fotbalový osud napsal Bohemce v této sezoně nejdelší možný scénář. Klokani dnes na horké půdě druholigové Opavy vstoupí do baráže. Oficiální název této části soutěže je Baráž o postup do FORTUNA:LIGY, ovšem pro zelenobílou družinu půjde o udržení prvoligové příslušnosti. Zápas začíná v Opavě dnes v 17 hodin.

V pondělí dopoledne zajistila Bohemka pro své fanoušky speciální vlakové spojení do Opavy a hlavně večer zpět. Tato mimořádná souprava vyrazila z hlavního nádraží v Praze dnes v 10:02. V Opavě se tak může Bohemka opět těšit na podporu vlastních fanoušků v sektoru hostů.

Baráž se hraje vyřazovacím systémem na dvě utkání. V případě remízového stavu po dvou zápasech bude následovat prodloužení 2x 15 minut, případně penaltový rozstřel. Branka vstřelená na hřišti soupeře se již nepočítá za dvě, jak tomu bylo v dřívějších letech. Každý gól v baráži má tedy stejnou váhu. Odvetné utkání se hraje v Ďolíčku v neděli 22. května 2022 od 16 hodin. Vstupenky na odvetu už můžete kupovat ZDE za sníženou cenu 100 Kč. Permanentkáři mají na baráž do Ďolíčku vstup zcela zdarma.

Dnešní zápas Bohemky v Opavě vysílá televizní stanice ČT3 v přímém přenosu a flash momenty zápasu najdete také v aplikaci a na webu Livesportu.

Sázková kancelář Fortuna, která je zároveň partnerem našeho klubu, vypsala na zápas následující kurzy. Na výhru domácí Opavy 3,40, na vítězství Bohemians 2,20. Remízu pak Fortuna vidí v kurzu 3,40. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE.

Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit Dalibor Černý. Na čarách mu budou asistovat Jaroslav Kubr a Jiří Kříž. Jako rezervní čtvrtý rozhodčí byl delegován Jan Machálek. U monitoru dohlédne na regulérnost zápasu VAR Vít Ondráš. Asistovat mu bude AVAR Petr Caletka.

Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #OPABOH.

Vzhůru na Opavu. BOHEMKA DO TOHO!