Na sezení zbývají poslední vstupenky

Rychlým tempem mizí i vstupenky na stání do kotle.

Na sezení zbývají poslední vstupenky

Pokud se chystáte v neděli podpořit Bohemku v barážovém souboji s Opavou přímo v Ďolíčku, s nákupem vstupenek raději neváhejte. Na hlavní tribunu i na tribunu u pošty už zbývají poslední vstupenky a je téměř jasné, že v neděli se pokladny pro sektory A a C vůbec neotevřou. Do kotle Bohemky do sektoru B je v tuto chvíli volných vstupenek dostatek, ovšem pro velký zájem také mizí rychleji než obvykle.

Chcete-li mít jistotu, že se v neděli na stadion Bohemians dostanete, doporučujeme koupit vstupenky v předprodeji online ZDE.

Na barážové utkání je jednotná cena vstupenek 100 Kč. Majitelé permanentek 2021/2022 kategorií Základní i Premium mají na utkání vstup zdarma. Stačí klasicky použít čárový kód vaší permanentní vstupenky u čtečky při vstupu na stadion.

V online prodeji jsou také vstupenky pro fanoušky Slezského FC Opava, kterým v Ďolíčku náleží sektor D. Příznivce Klokanů upozorňujeme, aby vstupenky do sektoru D ve vlastním zájmu nekupovali. Celý je určený výhradně pro hostující fanoušky.

Děkujeme, že v tom Bohemku nenecháte a těšíme se na viděnou v neděli ve Vršovicích.