Hráči na hostování v uplynulé sezoně

Krom souhrnu závěrečných tří kol druhé ligy přinášíme i kompletní statistiky. 

Hráči na hostování v uplynulé sezoně

Ke svému konci dospěla už i druhá liga. V závěrečných třech kolech se mezi střelce zapsali hned tři kmenoví hráči Bohemians.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK Viktoria Žižkov - 1.SK Prostějov 1:1

Vojtěch Novák (Viktoria Žižkov) - odehrál celé utkání, postaral se o několik nebezpečných akcí, ale do statistik se nezapsal. Připsal si i asistenci na gól, ovšem sudí ho kvůli ofsajdovému postavení neuznali.

Pavel Osmančík (Viktoria Žižkov) - šel sice do hry až se začátkem druhé půle, avšak nakonec ho to nijak mrzet nemuselo. V první šanci nejdřív neuspěl, jenže poté si navedl míč za pokutovým územím a povedeným obstřelem k pravé tyči zajistil Žižkovu bod.

FC MAS Táborsko - FK Viktoria Žižkov 1:0

Vojtěch Novák (Viktoria Žižkov) - si vyměnil roli se svým spoluhráčem Osmančíkem. Tentokrát to byl on, kdo zahájil duel na lavičce náhradníků. Do hry nastoupil se startem druhého dějství.

Pavel Osmančík (Viktoria Žižkov) - střelec gólu z minulého duelu dostal na jihu Čech šanci od začátku. Do osobních statistik si zapsal žlutou kartu.

FK Viktoria Žižkov - SK Líšeň 3:1

Vojtěch Novák (Viktoria Žižkov) - druholigovou derniéru využil ke své druhé brance během jarního působení ve Viktorii Žižkov. Přispěl tak k vítěznému loučení Pražanů s druhou ligou.

Pavel Osmančík (Viktoria Žižkov) - v závěrečném utkání 30. kola druhé nejvyšší soutěže proti Líšni strávil na hřišti hodinu hry.

FK Ústí nad Labem - MFK Chrudim 0:3

Marvis Amadin Ogiomade (FK Ústí nad Labem) - v klíčovém boji o záchranu nechyběl v základní jedenáctce, jenže Arma rozhodující utkání nezvládla a prohrála rozdílem třídy.

Michal Vrána (MFK Chrudim) - do zápasu na hřišti Ústí nad Labem zasáhl až za dvoubrankového vedení svého týmu. Během jeho pobytu na hřišti vstřelili Východočeši ještě jednu branku.

SFC Opava - FK Ústí nad Labem 2:0

Marvis Amadin Ogiomade (FK Ústí nad Labem) - nenastoupil do zápasu na hřišti pozdějšího soupeře Bohemians. Tato porážka definitivně zpečetila sestup Army do třetí ligy.

FK Ústí nad Labem - FK Fotbal Třinec 3:2

Marvis Amadin Ogiomade (FK Ústí nad Labem) - se vrátil do základní jedenáctky při posledním utkání Army ve druhé lize. Nakonec mohl alespoň oslavit se spoluhráči výhru, o níž Ústí rozhodlo šest minut před koncem.

MFK Chrudim - FC Zbrojovka Brno 3:2

Michal Vrána (MFK Chrudim) - nezasáhl do hry proti jistému vítězi FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

AC Sparta Praha B - MFK Chrudim 2:2

Michal Vrána (MFK Chrudim) - chyběl v nominaci k poslednímu utkání sezony na hřišti B týmu Sparty.

MFK Vyškov - FC Vysočina Jihlava 2:1

Lukáš Musil - strávil celé utkání na střídačce a do hry nezasáhl.

FC Vysočina Jihlava - 1.FK Příbram 2:1

Lukáš Musil - odchovanec Bohemians přišel do hry v 76. minutě a okamžitě po nástupu na hřiště vstřelil svůj premiérový druholigový gól, jímž rozhodl o výhře Jihlavy.

FK Varnsdorf - FC Vysočina Jihlava 0:0

Lukáš Musil - i v posledním utkání se dostal do hry, konkrétně v 73. minutě.

Celkové statistiky

Vojtěch Novák - FK Viktoria Žižkov
14
zápasů
1012 minut
2 góly

Talentovaný záložník se brzy prosadil do základní jedenáctky a patřil k základním kamenům sestavy Viktorie Žižkov. Aktivní výkony podpořil dvěma brankami. Průměrně odehrál přes 70 minut v každém utkání.

Pavel Osmančík - FK Viktoria Žižkov
12
zápasů
1 gól
2 žluté karty
794 minut

Rychlonohý útočník si na svůj vstřelený gól musel počkat až do závěrečných kol. Nebýt neproměněných šancí, mohl atakovat pozici nejlepšího týmového střelce.

Marvis Amadin Ogiomade - FK Ústí nad Labem
24
zápasů
3 góly
6 žlutých karet
1909 minut

Jako jediný z tohoto výčtu hostoval ve druhé lize po dobu celého ročníku. Dařilo se mu v úvodu soutěže, kdy dal všechny své tři góly. Na jaře ho zabrzdilo zranění a ani po svém návratu nezabránil sestupu Army do třetí ligy.

Michal Vrána - MFK Chrudim
13
zápasů
1 gól
2 žluté karty
1 červená karta
759 minut

Dorazil na východ Čech po vyléčení ze zdravotních problémů, aby pomohl zachránit příslušnost ve druhé lize i pro příští sezonu. Misi se svými spoluhráči nakonec zvládl a přispěl k úctyhodné sérii, kdy Chrudim na jaře prohrála v jediném utkání.

Lukáš Musil - FC Vysočina Jihlava
5
zápasů
1 gól
66 minut

Na svoji šanci si musel nějakou chvíli počkat. Naskakoval na menší časové úseky, ale i tak dokázal zakončit své první angažmá ve druhé lize se vstřelenou brankou.