Příprava A týmu na sezonu 2022/2023

Klokani se poprvé sejdou ve středu 15. června na testech.

Příprava A týmu na sezonu 2022/2023

Ještě dva týdny dovolené zbývají hráčům Bohemians před startem letní přípravy na nový ročník FORTUNA:LIGY. Tu zahájí ve středu 15. června 2022 ráno na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, kde absolvují kondiční zátěžové testy. V rámci tuzemské přípravy jsou v plánu dva zápasy před odjezdem na soustředění. Týden před prvním ligovým kolem završí přípravu generálka v Ďolíčku.

TUZEMSKÁ ČÁST
Po testech začnou Klokani s tréninkem na hřišti ve čtvrtek 16. června. Program počítá převážně s dvoufázovými tréninky. První přípravné utkání čeká Bohemku v úterý 28. června dopoledne v Uhříněvsi, kam přijede Táborsko. Druhý zápas je v plánu v sobotu 2. července na hřišti Jablonce. I v následujícím týdnu se budou Klokani připravovat doma.

ZAHRANIČNÍ SOUSTŘEDĚNÍ
V pátek 8. července vyrazí zelenobílá výprava na herní soustředění. Cílem bude tradičně Rakousko. Tady jsou v plánu další tři přípravné duely. Konkrétně v sobotu, v úterý a v pátek. Po posledním utkání bude následovat večerní návrat do Prahy.

ZÁVĚREČNÁ FÁZE
Poslední dva týdny před začátkem soutěže bude následovat klasický tréninkový režim v Uhříněvsi a v Ďolíčku. V sobotu 23. července pak na hlavním stadionu sehrají Bohemians generálku na ligu s Příbramí. Čas tohoto utkání bude ještě upřesněn. V sobotu 30. července pak začíná nová sezona FORTUNA:LIGY. Los soutěže by měl proběhnout ve druhé polovině června.

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY
ÚT 28.06. Bohemians vs. Táborsko (11:00 - Uhříněves)
SO 02.07. Jablonec vs. Bohemians (11:00 - Jablonec)
SO 09.07. SKN St. Pölten vs. Bohemians (čas bude upřesněn - Rakousko)
ÚT 12.07. Ujpest Budapešť vs. Bohemians (čas bude upřesněn - Rakousko)
PÁ 15.07. Liefering vs. Bohemians (11:00 - Mondsee, Rakousko)
SO 23.07. Bohemians vs. Příbram (čas bude upřesněn - Ďolíček)