Bohemka bude nově používat vybavení značky Puma

Novým oficiálním dodavatelem je SportFotbal.

Bohemka bude nově používat vybavení značky Puma

Včerejší tisková konference Bohemians v Hermitage Hotel Prague odhalila jednu velkou změnu. Bohemka po 11 letech mění značku vybavení i oficiálního dodavatele. Od dnešního startu letní přípravy na FTVS UK budou Klokani oblékat značku Puma. Zmiňovaným dodavatelem bude společnost SportFotbal, která je na trhu více než 20 let. Tradiční obchod z Vršovic bude zajišťovat servis pro Klokany od A týmu až po nejmenší fotbalisty.

Odhalení loga Puma v přímém přenosu z tiskové konference si vzali za své majitel SportFotbalu David Hrubý a teamsport manažer Puma Czech Republic pro ČR a Slovensko Miloslav Ptáček. Poté Miloslav Ptáček s kapitánem Josefem Jindřiškem představili také nové dresy pro sezonu 2022/2023.

Na domácí variantě došlo ke změně pruhů na vodorovné, reklama BALSHOP na prsou je nově jednobarevná. "Absolvovali jsme několik jednání s marketingovými a obchodními manažery našeho generálního partnera, abychom je přesvědčili, že dresy budou takto hezčí. Oni logicky argumentovali mnohem nižší vizibilitou jejich značky. Pro ně je estetika až na druhém místě, tím prvním je byznys. Nakonec se nám to podařilo i díky přímluvě pana Jakubowicze," vysvětlil na tiskovce ředitel komunikace Petr Koukal. Změna pruhů na vodorovné vznikla ze snahy zachovat tradiční pruhování dresů, ale zároveň odlišit nové dresy s novou značkou od těch z předchozí sezony. Prodej nových zelenobílých dresů startuje ve fanshopu dnes v 10 hodin dopoledne. Tou dobou bude možné je také objednat na e-shopu. Do konce týdne bychom měli do prodeje uvést i dětské velikosti domácí varianty.

„Klub Bohemians Praha 1905 je tradiční značkou na české fotbalové mapě. Je to klub, který proslavil nejen jeho nejslavnější hráč Antonín Panenka, ale který je znám i díky velmi silnému fanouškovskému zázemí a stadionu Ďolíček. Proto jsme velmi rádi, že od nové sezony budou hráči Bohemians Praha 1905 oblékat naše dresy a pevně věříme, že v nich navážou na historické úspěchy tohoto slavného pražského klubu,“ říká Miloslav Ptáček, Teamsport manažer firmy pro Českou republiku a Slovensko.

„Jsem moc šťastný, že můžu za SportFotbal přivítat Bohemians Praha 1905 v rodině našich klubů, ve které jsou stovky týmů od 1. ligy až po 4. třídu. SportFotbal se stává hrdým servisním partnerem. My i Bohemka patříme do Vršovic, proto je pro nás spolupráce srdeční záležitostí. Budeme pro klub zajišťovat kompletní vybavení na zápas i tréninky, náš servis bude pokrývat všechna mužstva od A týmu až po mládež. Moc se těšíme i na fanoušky, kteří jsou jedni z nejlepších a nejvěrnějších u nás,“ doplnil ke spolupráci jednatel SportFotbal s.r.o. David Hrubý.

Novou značku vybavení okomentoval také kapitán Bohemians Josef Jindřišek: "Kvalitní vybavení je pro hráče maximálně důležité. Já osobně už několik let hraji v kopačkách Puma, protože mi sedí a vyhovují. Jsem s nimi spokojený, tak ani nechci zkoušet jiné. A druhá věc je, že mně se moc líbí, když je fotbalista od hlavy k patě oblečený do stejné značky, což teď budu já a někteří další hráči od nás."

Chtěli bychom také poděkovat dosavadnímu dodavateli sportovního vybavení společnosti Lion Sport za dlouhou spolupráci a vstřícnost, kdy můžeme převlečení týmu provést ještě před koncem původní dodavatelské smlouvy, aby hráči mohli od začátku přípravy používat nové vybavení.

Na záznam celé tiskové konference se můžete podívat na Bohemka TV a přímo pod článkem. Za poskytnuté prostory a servis děkujeme Hermitage Hotel Prague a za výrobu přímého přenosu společnosti LIVEBROS, která se specializuje na produkci těch nejlepších sportovních a společenských akcí.

Bohemka TV