Ďolíček Fest už v sobotu

Přijďte si poslechnout několik koncertů a potkat přátele.

Ďolíček Fest už v sobotu

Už v sobotu představí Ďolíček další novinku - hudební festival s názvem Ďolíček Fest. Ten je součástí oslav 90 let od otevření Dannerova stadionu Bohemians.

Vystoupí mimo jiné Bizarre Band, pop-rocková skupina Čedič a Zpěváčci Sokolov - punk bez krabiček a čudlíků. Headlinerem prvního ročníku je známá česká kapela Eddie Stoilow. Ďolíček Fest se koná v sobotu 18. června 2022 od 14 do 22 hodin na Náměstíčku. Přijďte se potkat se známými tvářemi, dát si pivo a něco dobrého k jídlu v příjemném zelenobílém prostředí.

EDDIE STOILOW
Známá česká hudební skupina. Jejími členy jsou zpěvák Honza Žampa, klávesista Jakub Šelmeczi, kytarista Tibor Žida, baskytarista Jan Korba a bubeník Lukáš Kuneš. Vznikla v červenci roku 2003. K desce Sorry z roku 2013 vzniklo několik videoklipů. V roce 2012 se skupinou v Polsku hrál na bicí fotbalista Petr Čech. Ten s nimi později spolupracoval ještě několikrát. V roce 2015 skupina vystupovala jako předkapela anglickým Simply Red. Roku 2016 kapela vydala album Jupiter.

http://www.eddiestoilow.com/

BIZARRE BAND
Bizarre Band se utvořil samovolně a dobrovolně zhruba v roce 2012, kolem tehdy vznikajícího spolku BodyVoiceBand, s kterým to táhne doposud. Žánrově osciluje mezi folkem, popem, šansonem, swingem a jinými přidruženými fúzemi (s přiměřenou dávkou kouzla nechtěného). V roce 2016 Bizarre Band natočil své debutové album V krajině naměkko, v roce 2017 se podílel na dvojalbu písničkáře Jana Buriana a v roce 2021 vydal své zatím poslední album Dokola ticho (Amplión Records).

http://bizarreband.cz/

Dále vystoupí fanoušci Klokanů v kapelách ČEDIČ a ZPĚVÁČCI SOKOLOV.

VSTUPENKY
Předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketportal. Vstupenka stojí 99 Kč, kapacita je omezena na 1000 lidí. Online koupíte vstupenky ZDE.

PARTNEŘI FESTIVALU
Magistrát hlavního města Prahy, Městská část Praha 10 a Krušovice.