Antonín Vaníček přestupuje do Mladé Boleslavi

Opačným směrem do Ďolíčku míří mladý krajní záložník.

Antonín Vaníček přestupuje do Mladé Boleslavi

Přestupní období na začátku letní přípravy přináší další dvě změny na soupisce Bohemians. Obě se dotknou záložní řady. Do Mladé Boleslavi přestupuje Antonín Vaníček, opačným směrem míří mladý ofenzivní Ladislav Mužík.

ANTONÍN VANÍČEK
Tonda si první ligový zápas připsal v dresu Bohemians na začátku sezony 2017/2018, kdy nastoupil v prvním kole v základní sestavě na Letné proti Spartě. Celkem odehrál v první lize 123 zápasů, z toho 111 za Bohemians. Gólově se prosadil během pěti sezon šestkrát. Střelecky nejpovedenější pro něj byla hned ta první, kdy dokázal vstřelit tři góly během jediného ročníku. Dva z nich v té sezoně vstřelil právě Mladé Boleslavi, do které přestupuje. Bývalý mládežnický reprezentant působil v zelenobílém 14 let od léta 2008, pouze první polovinu loňské sezony strávil na hostování v Jablonci. V zimní pauze se vrátil do Ďolíčku.

LADISLAV MUŽÍK
Z města automobilů se naopak do Vršovic stěhuje Ladislav Mužík. Třiadvacetiletý levý záložník či útočník má za sebou první sezonu v nejvyšší soutěži. Za Mladou Boleslav, do které přestoupil před loňskou sezonou z Pardubic, nastoupil do 12 zápasů. Střelecky se zatím neprosadil. O rok dříve byl však druhým nejlepším střelcem druhé ligy, když nastřílel 12 gólů ve 26 zápasech. Bylo to v dresu Chrudimi, kde z Pardubic hostoval. Do Ďolíčku přichází na roční hostování s následnou opcí.

Tondo, děkujeme za všechy zápasy v Bohemce a přejeme, ať se Ti daří. Láďo, vítej v Bohemce.