Devatenáctka přes Duklu nepostoupila

Dorostenecké kategorie ve svých barážových dvojzápasech neuspěly.

Devatenáctka přes Duklu nepostoupila

U19
První zápas Klokanů s Duklou nabídl ze začátku vyrovnanou bitvu. Gólové šance byly k vidění na obou stranách, ovšem tým z Julisky několikrát podržel skvělými zákroky brankář. I gólman Klokanů předvedl několik výborných reakcí. Když potom brankář Dukly na konci první půle vyrazil téměř jistý gól Bohemky, šlo se do kabin za stavu 0:0. Hned na začátku druhé půle ovšem udělal obrana Bohemians klíčovou chybu, kdy se srazili dva obránci a hráč Dukly našel svého spoluhráče mezi penaltovým puntíkem a malým vápnem. Ten stál zcela sám před gólmanem Zelenobílých a nedal mu šanci - 0:1. Ve druhé půli převzaůa otěže zápasu hlavně Dukla, ale i Bohemka mohla výsledek zápasu vyrovnat. Přesto všechny ostatní šance zůstaly na obou stranách nevyužité a před dnešní odvetou si tak Dukla vybojovala nejtěsnější možná náskok.

V nedělní odvetě znovu od úvodu diváci sledovali vyrovnaný duel, který zpočátku příliš šancí nenabídl. Postupem času se osmělila Dukla a ještě v prvním dějství se několikrát ve výborném světle ukázal brankář Kerbach, který zlikvidoval šance výběru z Julisky. Proti hlavičce pod břevno v nastaveném čase už byl i on bezmocný. Když krátce po příchodu z kabin Dukla přidala druhý gól, bylo o celkovém vítězi barážového dvojutkání rozhodnuto. Po poločasové pauze se obraz hry příliš nezměnil. Obrana Bohemians se v zádech s Kerbachem musela ohánět, naštěstí příležitosti domácího týmu přežila, aniž by znovu inkasovala.

U18
Také dorost U18 bojoval o postup do vyšší soutěže, ovšem k tomu bylo třeba, aby U19 postoupil do I. CLD. Svěřenci trenéra Bednáře v prvním utkání na domácí půdě zvládli poločasový výsledek 0:1 ve druhé půli otočit na konečných 2:1. Dnešní utkání na půdě FC Tempo Praha skončilo po základní hrací době těsnou výhrou 1:0 výběru ze Lhotky, a tak následovaly pokutové kopy. V nich bylo úspěšnější právě Tempo. I v příštím ročníku tedy budou Klokani účinkovat v České divizi dorostu.