Prvním soupeřem v přípravě je Táborsko

Klokani nastoupí v Uhříněvsi k přípravnému zápasu proti druholigovému soupeři. 

Prvním soupeřem v přípravě je Táborsko

Klokani v těchto dnech absolvují druhý tréninkový týden letní přípravy. V jeho závěru se poprvé představí i fanouškům, neboť je čeká první přípravné utkání. Soupeřem svěřenců trenéra Jaroslava Veselého bude druholigové Táborsko, které má za sebou poměrně poklidnou sezonu. Uplynulý druholigový ročník zakončilo na osmé příčce s vyrovnanou bilancí 10 výher, remíz i porážek a skóre 33:34.

Na startu letní přípravy už tým Táborska přivítal nový trenér. Dosavadního Sergejse Golubjevse nahradil Radoslav Kováč. Také pro jeho tým půjde v úterý o první přípravný duel, v němž se objeví několik nových tváří. Těmi jsou namátkou Martin Šplíchal Českých Budějovic, Sy Babacar ze Senegalu a Hamza z Ghany. Ale také navrátilec Emanuel Tolno, jenž hostoval v Dynamu České Budějovice. Z řad bývalých hráčů Bohemians je členem týmu i mladý obránce Daniel Kosek.

První trénink v letní přípravě 2022
První trénink v letní přípravě 2022
Přípravné utkání bude na hřišti v Uhříněvsi zahájeno v úterních 11 hodin. Vstupné do areálu bude zdarma. Pokud se na utkání nedostanete přímo osobně, můžete ho sledovat prostřednictvím streamu. Odkaz poskytneme na sociálních sítích, ale i v tomto článku. Hlavní klubový partner Fortuna nabízí na úterní duel řadu sázkařských možností. Na výhru Klokanů lze vsadit v kurzu 1,34. Kompletní kurzovou nabídku najdete na www.ifortuna.cz. Zaregistrujte se s unikátním kódem BOHEMKA1300 a získejte mimořádně navýšený vstupní bonus až 1 300 Kč. Více informací ZDE.