Klokani zahájili soustředění v Rakousku

Zelenobílá výprava vyrazila z Ďolíčku dnes ráno.

Klokani zahájili soustředění v Rakousku

Bohemka dnes ráno v půl deváté vyrazila z Ďolíčku na letní soustředění do rakouského městečka Bad Hall. Na místo určení Klokani přijeli krátce po jedné hodině odpoledne. Po obědě se ubytovali, dopřáli si chvilku klidu, aby v půl páté mohl klubový autobus od hotelu Miraverde vyrazit na 10 minut vzdálené tréninkové hřiště. Na úvodním tréninku připravil trenérský tým okolo hlavního kouče Jaroslava Veselého pro hráče bago a také hru na dvě branky s různými pravidly i bez omezení. Po zhruba hodině a půl se Bohemka odebrala zpět na hotel. Velká část výpravy včetně trenérů vyrazila zpět k hotelu pěšky přes přilehlý park.

Po návratu na hotel čekala na Klokany večeře a po ní nastal večerní program, kdy se do akce dostávají hlavně masér a fyzioterapeuti. Hráči mají k dispozici také regenerační část hotelu s vířivkou a saunou. Zítra odpoledne je na programu první přípravný zápas proti rakouskému SKN St. Pölten.

Martin Dostál však měl po večeři ještě jednu "povinnost". Po loňském úspěchu jsme se rozhodli i letos pro fanoušky vytvářet oblíbený videoblog s názvem Döstyreich, kde se obránce Klokanů mění na reportéra a shrnuje denní události z Rakouska. Podívejte se na první díl letošního roku a odebírejte náš YouTube kanál Bohemka TV, aby vám žádný z dalších dílů neutekl. Pod článkem najdete také fotogalerii z prvního tréninku.

Bohemka TV