Na úvod soustředění opět s rakouským St. Pöltenem

Dnešním soupeřem Bohemky je tým z druhé rakouské ligy. 

Na úvod soustředění opět s rakouským St. Pöltenem

Bohemians se sotva aklimatizovali na soustředění u jižního souseda České republiky a hned druhý den nastoupí k přípravnému utkání. Stejně jako minulý rok, tak i letos zahajují trio duelů na kempu proti rakouskému SKN St. Pölten. Utkání, hrané téměř před rokem, nabídlo vyrovnaný průběh. Vítězství nakonec připadlo právě týmu z Dolních Rakous, a to díky proměněnému pokutovému kopu Hongem deset minut před koncem duelu.

Uplynulý soutěžní ročník strávil dnešní soupeř Bohemians čerstvě ve druhé lize. Nekonala se ale žádná spanilá jízda za rychlým návratem do nejvyšší soutěže. Klub založený v roce 2000 se umístil na osmé příčce. Nejlepším střelcem byl forvard Kresimir Kovačevič s osmi brankami, který ale v týmu skončil. Dva góly na něj ztrácel Ulysses Llanez, host z Wofsburgu. V kádru ale narazíme i na reprezentanta země Sierra Leone. Kořeny na západě Afriky má George Davies. Čtyřiadvacetiletý záložník se v uplynulé sezoně zapsal celkem pětkrát do střelecké listiny.

Bohemka si na soustředění v Rakousku poprvé zatrénovala
Bohemka si na soustředění v Rakousku poprvé zatrénovala
Přípravné utkání hrají Bohemians na stadionu ve Ferschnitzu. Pokud se chystáte vyrazit přímo na zápas, přesná adresa je: Sportplatz USV Ferschnitz, Sportplatzstraße 11, 3325 Ferschnitz. Stream bohužel nebude k dispozici, ale informace o průběhu duelu naleznete na sociálních sítích a po jeho skončení i na Virtuálním Ďolíčku.