V pátek proti rakouskému Lieferingu

Klokani poměří síly s akademií Red Bullu Salzburg.

V pátek proti rakouskému Lieferingu

Ještě naposledy Klokani ulehli ve. čtvrtek ke spánku v rakouském hotelu Miraverde. Narozdíl od předchozích dní si tentokrát museli přivstat, protože hned před páteční devátou hodinou ranní klubový autobus opustí toto stanoviště, aby s posádkou Klokanů vyrazil vstříc poslednímu přípravnému duelu v rámci soustředění. K němu pocestují Bohemians až ke známému jezeru Mondsee. Právě ve stejnojmenném městě se utkají s Lieferingem. Druholigový rakouský celek zároveň plní funkci akademie Red Bullu Salzburg.

V minulé sezoně skončil páteční soupeř Bohemians ještě na lepší pozici, než St. Pölten, s nímž se Zelenobílí utkali v sobotu. Po závěrečném zúčtování patřila Lieferingu šestá příčka. Při pohledu na kádr pátečního soka nalezneme i jednu českou stopu. Konkrétně na postu brankáře, kde si vydobyl pozici jedničky dvacetiletý Adam Stejskal. Svými výkony si odchovanec brněnské Zbrojovky dokonce vydobyl přesun do Red Bullu Salzburg. Největší střelecká hvězda má kořeny v Chorvatsku. Sedmnáctiletý Roko Simič zakončil sezonu 2021/2022 s počtem sedmnácti nastřílených gólů.

Ujpest - Bohemians 0:1 (0:1)
Ujpest - Bohemians 0:1 (0:1)
Utkání s Lieferingem čeká Bohemku v prostředí stadionu BWT Arena Mondseeland, který se nachází v blízkosti rakouské dálnice. Informace o průběžném stavu duelu naleznete na našem Twitteru. Kompletní reportáž poté na Virtuálním Ďolíčku. Po skončení zápasu zamíří Klokani rovnou zpátky do České republiky.