Přípravné utkání B týmu rozhodla jediná branka

Klokani doma nejtěsnějším rozdílem podlehli Benešovu.

Přípravné utkání B týmu rozhodla jediná branka

Začátek utkání přinesl tradiční úvodní oťukávání. Když se blížil závěr úvodní čtvrthodiny, viděli diváci první velkou šanci. Klokani se ubránili rohovému kopu, načež kopl do vrtule Zeman a s míčem pláchl po levé straně od vlastní šestnáctky všem svým pronásledovatelům. Dostal se až do pokutového území soupeře, kde nezištně předložil balon Müllerovi. Mladý útočník se ocitl ve velké šanci, ovšem famózně ho vychytal gólman Benešova.

Další příležitost měla Bohemka o deset minut později. Koutský povedeným pasem z pravého křídla přenesl hru doleva na Havránka, jenž nejprve chtěl individuálně přejít přes protihráče. Nakonec zkoušel chytře najít prostor na přední tyči, avšak střela skončila jen na boční síti.

Také hosté měli příležitost. Kouba se ukázal ale v dobrém světle a ránu vytěsnil na rohový kop. Pak si narazil míč Zeman a pálil z úhlu, brankáře hostujícího týmu ovšem nepropálil. Těsně před pauzou padla první branka utkání. V pokutovém území Zelenobílých si zpracoval balon Plucha a střelou k pravé tyči určil nejtěsnější poločasové vedení Benešova.

Po pauze začali lépe hosté, k navýšení náskoku ale nedošlo. Obrana Bohemky s Koubou v zádech sice čelila několika závarům, přežila je ale bez úhony na zdraví. Až pak běžel do protiútoku s míčem Peterka a prostrčil ho za záda obránců Marhoulovi. Forvarda Bohemians dělily jen centimetry od vstřelené branky, ke smůle Zelenobílých ale skončila střela na levé tyčce a u odraženého míče byli první benešovští zadáci.

Do akce se dostal i Nekvasil. Střídající záložník předložil na šestnáctku pod sebe balon Sarkisyanovi, jehož pokus vytěsnil po své pravé ruce brankář Schummer. Tomu o chvíli později nezbývalo než se jen modlit, když odražený míč vypadl před Damaška. Pravý bek domácích bohužel branku o pár čísel minul. V závěru se Bohemka nevzdávala a nadále hledala cestu k brance. Střelecké štěstí pokoušeli Farkaš a Dostál, leč neúspěšně. S Benešovem tedy padla nejtěsnějším rozdílem.