Malina Group se stáva novým generálním partnerem

Před novou sezonou přichází do klubu velmi významný sponzor.

Malina Group se stáva novým generálním partnerem

Před začátkem sezony 2022/2023 získává klub Bohemians Praha 1905 druhého partnera do nejvyšší kategorie generální partner. Společně s Barvy a laky Hostivař jím bude nově také společnost Malina Group, subjekt působící na českém trhu obnovitelných zdrojů energie a jejího financování. Nová spolupráce byla zatím podepsána na tři roky. Do klubového rozpočtu přinese významnou částku.

"Jedná se o jednoho z největších partnerů Bohemky za posledních 20 let. Nemohu být konkrétní, ale na úrovni generálního partnera se vždy jedná o nejméně sedmimístné částky. V případě této spolupráce se už druhý rok dostaneme na sumu osmimístnou. Sehnat takto velkého sponzora do fotbalového klubu v dnešní době je pro Bohemians významná pomoc," řekl pro klubový web ředitel klubu Darek Jakubowicz.

Novou spolupráci s Klokany okomentoval za Malina Group Michal Wantulok slovy: "Takovou nálož energie, jakou chceme poskytnout lidem, chceme dodat i týmu Bohemians! Poslední roky byly náročné pro nás všechny i pro tento tým, ale věříme, že zase můžou útočit na přední příčky. Stejně jako věříme tomu, že si můžeme zase topit a svítit bez obav, že neuživíme rodinu."

Logo Malina Group budou v nové sezoně nosit hráči Bohemky na dresech na prsou, stejně tak ho budou fanoušci potkávat i na dalších obvyklých reklamních plochách. Nový partner připravuje pro příznivce zelenobílých barev také speciální nabídku a další akce, o kterých budeme naše fanoušky informovat průběžně.

Vítáme nového partnera v Ďolíčku a věříme, že nová spolupráce bude pro obě strany úspěšná.

Bohemka TV