Béčko si v přípravě připsalo remízu

Klokani ve středu remizovali s B týmem Českých Budějovic.

Béčko si v přípravě připsalo remízu

Uplynula teprve první minuta, když se do otevřené obrany vřítil Bastl, na hranici pokutového území se zbavil protihráče a ránou na bližší tyč prostřelil Koubu.

O chvilku později pálil uvnitř šestnáctky Pech, avšak Kouba si poradil. Na druhé straně servíroval míč do šestnáctky Nekvasil, jeho nabídku odvrátili obránci Dynama.

Pak už se radovali Klokani. Uprostřed hřiště vybojoval balon Farkaš a uháněl s ním kupředu. Kousek před kruhem velkého vápna ho přiťukl Havránkovi, jenž okamžitě posunul balon Zemanovi. Křídelník Klokanů si rychle míč v šestnáctce připravil na střelu a povedenou trefou o břevno srovnal stav duelu. A o další malý moment později už Zelenobílí vedli. Vrána posunul do uličky Pancovi. Ještě nedávný dorostenec přihrál pod sebe Marhoulovi, který se nijak nerozpakoval a tvrdou střelou pod břevno poslal Bohemians do vedení.

To ale nevydrželo příliš dlouho. Bastl se totiž těsně po uplynutí dvacáté minuty duelu dostal znovu do šestnáctky a další ránou pod břevno vyrovnal. Smírným výsledkem skončil i první poločas.

Z druhého dějství uplynulo deset minut a Bohemka měla k dispozici rohový kop. Müller šel dobře do souboje, od jeho hlavy letěl balon k Farkašovi, jenž bez problémů dorazil míč do sítě.

Vzápětí se na útočný výlet vydal sprintem Patrik Vala a od brankové čáry nabízel Peterkovi. Vytáhlý forvard ale ve skluzu na balon nedosáhl.

Naopak přišlo srovnání. Z dvaceti metrů napřáhl Hendrych a jeho pumelici k pravé tyči zastavila až síť. Na opačné straně ještě měli Klokani nadějné akce. Bohužel Bárta pálil nad branku a Sarkisyan zakončil protiútok střeleckým pokusem doprostřed branky, kde byl připravený gólman Lerch. Utkání tak skončilo remízou 3:3.