Generálku na ligu obstará domácí duel s Příbramí

K poslednímu testu před startem FORTUNA:LIGY nastoupí Bohemka v Ďolíčku.

Generálku na ligu obstará domácí duel s Příbramí

Jsou to teprve dva měsíce, co Bohemka doma porazila Opavu a slavila záchranu prvoligové příslušnosti. Po krátké dovolené a letní přípravě znovu na dveře klepe nový ročník FORTUNA:LIGY. Ještě před jeho startem zbývá Klokanům odehrát poslední přípravný duel, a to generálku na ligu. V ní se utkají s týmem ze druhé ligy, vcelku nedávným sokem z té nejvyšší, Příbramí. Ta má v přípravě zatím opačnou bilanci, než Bohemians. Svěřenci kouče Zápotočného v šesti zápasech vyhráli pouze jedinkrát, a to nad B týmem Českých Budějovic. Dále remizovali s německým Chemnitzerem (2:2), jenže další čtyři zápasy skončily příbramskou porážkou (1:5 s Hradcem Králové, 0:7 s Mladou Boleslaví, 1:2 s Pardubicemi a 0:3 s Vlašimí).

Během léta se příbramská kabina rozrostla několik mladíků. Pro fanoušky Klokanů je nejznámější personou Pavel Osmančík, který v Příbrami hostuje. Dalším hráčem z Ďolíčku je Lukáš Musil, jehož možné působení v kádru Středočechů je v jednání. Ze Sparty přišel obránce Václav Dudl. Z řad ligou ostřílených hráčů je součástí Příbrami útočník Tomáš Wágner.

Ujpest - Bohemians 0:1 (0:1)
Ujpest - Bohemians 0:1 (0:1)
Generálku hrají Klokani doma v Ďolíčku od nedělních 16 hodin. Držitelé nových permanentních vstupenek mají po předložení své karty vstup zdarma, a to bez rozdílu jejich kategorie. Přístupná bude hlavní tribuna a samozřejmě i kotel za brankou. Do Ďolíčku se ale dostanou fanoušci pouze hlavním vchodem z Vršovické ulice od 15 hodin. V tuto dobu se otevřou také pokladny, ovšem pouze na tomto vstupu. Do kotle se pak dostanete z ochozu hlavní tribuny. Stánky s občerstvením budou otevřeny na Náměstíčku i v kotli pod časomírou. Na toto přípravné utkání není nutné dbát na sektorizaci a číslování sedadel.

Samozřejmostí je otevřený fanshop, do nějž se dostanete od 15 hodin. Pokud se nedostanete do Ďolíčku osobně, ani tak o zápas nepřijdete. Zajistili jsme pro fanoušky z různých koutů republiky i ze zahraničí živé vysílání. Livestream zápasu poběží na YouTube a informaci s odkazem na něj Vám přineseme v den utkání na webu i sociálních sítích Bohemky. Sledujte nás na Twitteru, Facebooku a Instagramu, aby Vám žádná novinka z dění v klubu neunikla.

#BOHEMKADOTOHO