Příprava zakončena remízou s Příbramí

Na dvě branky Puškáče odpověděli po přestávce Osmančík s Novotným. 

Příprava zakončena remízou s Příbramí

Ze zápasu uplynulo jedenáct minut, když nastala první změna ve skóre. Hronek spěchal za dlouhým pasem, aby do šestnáctky poslal centr. Obrana hostů ho dokázala odvrátit, ke své smůle jen k Dostálovi. Zkušený zadák prudkým centrem přenesl hru na zadní tyč, kde se do balonu opřel Kovařík, jehož střílený centr na malém vápně už Puškáč nasměroval do sítě.

O pár minut později obsluha ukazatele skóre měla další práci. Dostál znovu nasměroval do velkého vápna centr, který nepostrádal razanci. Konkrétně na penaltový puntík přesně k Puškáčovi. Střelu autora první branky sice zvládl Melichar vyrazit, avšak Puškáč ještě balon dostihl na hrací ploše a pohodlnou dorážkou zvýšil vedení Bohemians.

Bohemians - Příbram
Bohemians - Příbram
Forvard Bohemky mohl zkompletovat hattrick. Dostál zpoza šestnáctky vyslal vstříc brance přízemní dělovku. Tu zvládl Melichar s problémy vyrazit právě k Puškáčovi, jehož dorážka prolétla nad břevnem příbramské branky. O malý okamžik později se Květův ostrý centr snesl na hlavu dvougólového Puškáče. Jeho zakončení s vypětím všech sil vytěsnil konečky prstů gólman hostí na rohový kop.

Zelenobílí využívali volného prostoru a dostávali se do zakončení. Další z centrů mířil znovu z kopačky Dostála. Zkušený univerzál našel na hranici šestnáctky Kovaříka. Levonohý halfbek se nebál zakončení z prvního doteku, bohužel nezamířil přesně mezi tři tyče. Do útrob stadionu tak odcházely oba týmy za dvoubrankového vedení Klokanů.

Bohemians - Příbram
Bohemians - Příbram
Po přestávce nastoupila se změnami v sestavě pouze Příbram. Dočkala se i snížení. Host z Ďolíčku, útočník Pavel Osmančík, vypíchnutím míče obešel v šestnáctce gólmana Valeše a střelou do prázdné branky snížil.

Zelenobílí záhy dostali možnost zahrávat přímý kop zpoza šestnáctky. Exekutor Nový střílel technicky k pravé tyči, avšak tu obstřel bývalého hráče hostí o malý kousek minul.

Bohužel sedm minut před koncem hosté srovnali. Sakala se probil s balonem až do šestnáctky, kde pod sebou nahrál střídajícímu Novotnému. Příbramský útočník z rohu malého vápna přízemní střelou ke vzdálenější tyči srovnal stav duelu. Remízou pak utkání i skončilo.