Vstupenky do sektoru hostů v Jablonci

Levnější lístky můžete pořídit online, dražší v den zápasu na místě.

Vstupenky do sektoru hostů v Jablonci

Start nového ročníku FORTUNA:LIGY se nezadržitelně blíží a Klokany čeká už tuto neděli první zápas. Bude to od 16 hodin na hřišti FK Jablonec. V tomto článku přinášíme základní informace pro fanoušky Bohemky, kteří se na výjezd chystají.

VSTUPENKY
Domácí klub spustil online prodej vstupenek na stránkách Ticketstream. Vstupenky si můžete online zakoupit ZDE. Pro fanoušky Bohemians je vyhrazen modrý sektor VH - vlajkonoši hosté. V předprodeji stojí jedna vstupenka 120 Kč. V den utkání koupíte lístek na pokladně u stadionu za 150 Kč. Tato cena bude v den zápasu platná i online. Pro levnější cenu tedy využijte online prodej ještě před víkendem. Pokladny u sektoru hostů v neděli otevírají hodinu před zápasem, tedy v 15 hodin.

INFO O SEKTORU
Podle informací domácího klubu bude v sektoru hostů standardně zajištěno občerstvení. Samozřejmostí je také povinnost všech návštěvníků dodržovat Návštěvní řád, který je k přečtení ZDE.

DOPRAVA
Pokud chcete do Jablonce na zápas Bohemky vyrazit veřejnou dopravou, nejvhodnějším spojem je autobus z Černého Mostu. Spoj společnosti BusLine odjíždí z Prahy ve 13:30. Podle jízdního řádu budete o 68 minut později vystupovat na zastávce Jablonec - U Gymnázia. Odtud Vás čeká procházka na 1 km vzdálený stadion, kterou volnou chůzí zvládnete do 20 minut. U sektoru hostů tak budete hodinu před zápasem, kdy se otevře i pokladna. Nejkratší cestu od autobusu na stadion si můžete prohlédnout na přiložené mapce. Zpátky do Prahy odjíždí autobus z jabloneckého autobusového nádraží v 19:20. Ve 20:45 budete zpátky v Praze na Černém Mostě. Budete-li mít potíže v souvislosti s Vaší návštěvou zápasu Bohemky v Jablonci, můžete se obrátit na SLO Bohemians Martina Kurku na telefonním čísle 773 999 695.