V Ďolíčku proběhla tisková konference

Zástupci klubu ve středu odpoledne předstoupili před novináře.

V Ďolíčku proběhla tisková konference

Čtyři dny před prvním mistrovským zápasem Bohemians ve FORTUNA:LIZE v sezoně 2022/2023 se v Ďolíčku uskutečnila tisková konference. Za Bohemku se jí zúčastnili ředitel klubu Darek Jakubowicz, sportovní ředitel Miroslav Držmíšek, hlavní trenér Jaroslav Veselý, nová posila Adam Jánoš a ředitel komunikace Petr Koukal. V press centru v Ďolíčku byly kromě přítomných novinářů také objektivy kamer. Jednalo se totiž už o druhou tiskovku v řadě, kterou jsme živě vysílali na našem YouTube kanále Bohemka TV, což dříve nebývalo. Je to další malý krůček, jak více přiblížit Bohemku fanouškům.

Po úvodním přivítání se ke slovu dostal ředitel klubu Darek Jakubowicz, který zhodnotil mimosportovní aktivity Bohemians, spolupráce s novými partnery a naznačil plány do budoucna. Po něm sportovní ředitel krátce zhodnotil poslední nepovedenou sezonu a okomentoval skladbu kádru, příchody a odchody. Hlavní trenér Jaroslav Veselý přidal svůj pohled na letní přípravu, výsledky, podmínky a pohyby v týmu. Poslední přišel na řadu Adam Jánoš, který krátce promluvil o svém přestupu do Ďolíčku a o kabině.

Na závěr se dostali ke slovu přítomní novináři, kteří položili několik otázek. Zhruba po hodině byla tiskovka u konce. Pokud jste ji neviděli živě, můžete se na její záznam podívat právě teď.

Bohemka TV