Letní kino v Ďolíčku začíná už příští týden

Sportovní a romantická komedie startují letošní ročník oblíbené akce. 

Letní kino v Ďolíčku začíná už příští týden

Prázdniny se přehouply do své druhé poloviny. Ve druhém srpnovém týdnu začne na zelenobílé tribuně Letní kino v Ďolíčku 2022. Symbolicky odstartuje letošní ročník film s fotbalovou tématikou. Tou je novinka letošního roku, komedie Vyšehad:Fylm.

Snímek s hlavním hrdinou Juliusem Lavickým (Jakubem Štáfkem) byl jedním z nejočekávanějších produktů české kinematografie. Premiéru si odbyl 14. dubna 2022 a okamžitě se těšil z obrovského nárůstu zájmu veřejnosti.

Ve čtvrtek se pak diváci můžou těšit na romantickou komedii s názvem Prezidentka. V něm se představí známí herci jako Ondřej Vetchý a Veronika Khek Kubařová. Právě ona se ukázala i v charitativním utkání Bohemians s Dejvickým divadlem.

Vstupenky na obě představení můžete zakoupit již teď online, ale v prodeji budou i na pokladně stadionu od 19:30 hodin. Začátek promítání je naplánován na 20:30. Otevřen bude pouze hlavní vstup z ulice Vršovická. Chybět nemůžou ani otevřené stánky s občerstvením na Náměstíčku. Letní kino v Ďolíčku 2022 se koná za podpory MČ Praha 10.

>>> VSTUPENKY <<<