S Baníkem v Ďolíčku už zítra

Vstupenky jsou v prodeji online i ve fanshopu, permanentku můžete uvolnit.

S Baníkem v Ďolíčku už zítra

V sobotu od 19 hodin hraje Bohemka doma v Ďolíčku s Baníkem Ostrava. O vstupenky je po výhře v Jablonci velký zájem, přesto ještě v předprodeji zbývají do kotle i několik kusů na hlavní tribunu. Permanentkáři mohou své místo uvolnit, pokud do Ďolíčku nejdou.

UVOLNĚNÍ PERMANENTEK
Pokud na utkání nemůžete přijít, máte možnost přes Ticketportal online své místo uvolnit a dát tak jinému fanouškovi možnost si ho jednorázově zakoupit. Odměníme Vás za to jedním bodem, který má hodnotu 100 Kč poukázky do fanshopu.
Jak místo uvolnit
1. Přihlašte/registrujte se na www.ticketportal.cz.
2. Přejděte do sekce Můj účet > Permanentky.
3. Pokud vám systém hlásí 'K vašemu kontu není přiřazená žádná permanentka', klikněte na logo Bohemians pod tímto sdělením.
4. Zadejte číslo a ověřovací kód z vaší permanentky.
5. Po přiřazení permanentky zvolte možnost 'Uvolnit místo' a pokračujte dle pokynů Ticketportalu.

Návod najdete ke stažení i s obrázky přímo pod tímto článkem.

Pozn.: K jednomu účtu můžete přiřadit více permanentek a spravovat tak např. permanentky za celou rodinu, kamaráda atd.Pokud zaznamenáte s uvolněním místa jakékoliv problémy, obraťte se na helpdesk help@ticketportal.cz.

VSTUPENKY DO SEKTORŮ BOHEMIANS
V předprodeji zakoupíte vstupenky levněji. Do kotle Bohemky (sektor B) a na protilehlou tribunu (sektor C) za 170 Kč. Na hlavní krytou tribunu stojí vstupenka v předprodeji 250 Kč. V den utkání bude cena vstupenek online i na pokladnách 300 Kč na hlavní tribunu a 200 Kč do sektorů B a C.
• ONLINE PRODEJ VSTUPENEK ZDE •

VSTUPENKY DO SEKTORU HOSTŮ
Veškerou kapacitu sektoru hostů, tedy 315 vstupenek, převzal k distribuci FC Baník Ostrava. Prodej těchto vstupenek je plně v jeho režii. Zároveň upozorňujeme, že mimo sektor hostů nebude vpuštěn žádný návštěvník se symboly hostujícího klubu (šála, kšiltovka, dres, vlajka...). Pro příznivce Baníku je výhradně určený sektor D, ostatní sektory patří fanouškům Bohemians a neutrálním divákům. Chcete-li sledovat svůj tým mimo sektor hostů, nechte klubové propriety doma. Vyhnete se tak případným nepříjemnostem při vstupu na stadion.

Pokladny v Ďolíčku se v den utkání otevírají 60 minut před výkopem, tedy v 18:00. Ve stejný moment se pro návštěvníky otevírá i celý stadion.

#BOHEMKADOTOHO