Köstl: Musíme být na sebe nároční

Remízu s Baníkem Ostrava zhodnotil Daniel Köstl. 

Köstl: Musíme být na sebe nároční

Utkání s Ostravou okomentoval Daniel Köstl. Obránce Bohemky mluvil o své asistenci i nevyužité příležitosti.

S Ostravou jsme nakonec získali bod. Jak ho hodnotíš?
Ačkoliv hosté vedli, tak na sebe musíme být nároční. Když jsme dokázali otočit utkání a dostat se do vedení 3:1, nemůžeme si dovolit dostat po poločase takovou rychlou branku. Pak nakonec inkasujeme ještě jednou a je z toho remíza. Pro nás je bod málo. Měli jsme zápas vyhrát. Každý zápas hrajeme pod tlakem, nejde dnes hrát bez něj a jen tak v klidu. Nesmíme se z toho podělat. Snažíme se hrát lepší fotbal. Výsledek utkání nás možná trochu ozdobí, protože se hrál rychlý fotbal. Myslím si, že diváci se asi bavili dobře. Pro nás je ale špatně třikrát inkasovat. Do příštích zápasů se musíme polepšit.

Udělal s námi něco první gól?
Asi bychom lhali, kdybychom řekli, že to na nás nemělo vůbec žádný vliv. Nemyslím si, že nás ovlivnil v negativním smyslu. Spíš naopak. Vzali jsme to za správný konec a vrátili se do utkání. To je rozdíl oproti minulé sezoně, a to je pro nás pozitivní zpráva.

Připsal sis asistenci na gól Antonína Křapky. Šlo o secvičenou akci?
Snažíme se hrozit po dlouhých autech každé utkání. Není to ovšem žádná novinka, protože jsme se tím prezentovali už na jaře. Jsme rádi, že se nám povedlo z toho skórovat.

Sám ses pak dostal i do šance...
Věděli jsme, že když povalíme, tak si chytneme fanoušky, kteří nás podpoří. Zůstal jsem nahoře po nějaké standardní situaci. Bylo tam několik soubojů a nakonec se balon dostal od Davida Puškáče ke mně. Dal jsem si celkem dobrý dotyk do strany a zkoušel propálit Laštůvku ze strany. Bohužel se mi nepoštěstilo.

Máme čtyři body po dvou kolech...
Chceme být na sebe nároční. Platí to i o mých nárocích na sebe samotného. Do každého zápasu jdeme za stavu 0:0 a vždycky je možné vyhrát.