Probíhá předprodej vstupenek na další domácí utkání

Soupeřem Bohemians v domácím prostředí bude Hradec Králové.

Probíhá předprodej vstupenek na další domácí utkání

První domácí utkání Klokanů v této sezoně přineslo dramatickou podívanou, šest gólů a odehrálo se před zraky šesti tisícovek skvělých fanoušků. Na další představení Bohemians v Ďolíčku si musí příznivci Zelenobílých počkat do druhé poloviny srpna. V rámci čtvrtého kola FORTUNA:LIGY přijede v roli soupeře Hradec Králové. Zápas se odehraje v sobotu 20. srpna od 16 hodin.

SEKTORY PRO FANOUŠKY BOHEMIANS
Online předprodej začíná dnes v 10 hodin. Až do pátku 19. srpna na internetu pořídíte vstupenky levněji. Do kotle Klokanů (sektor B) a protilehlá tribuna vyjde jeden lístek na 170 Kč. Za vstupenku na hlavní tribunu pak v předprodeji zaplatíte 250 Kč. Využít nákup vstupenky online bude možné i v den utkání. To už ale za 200 Kč (sektor B, C) a 300 Kč (hlavní tribuna). Za tuto cenu lze zakoupit vstupenky i na pokladnách stadionu, které se otevřou hodinu před výkopem, tedy v 15 hodin. Vstupenky v pár krocích zakoupíte po kliknutí na odkaz pod tímto odstavcem.

>>> VSTUPENKY NA HRADEC <<<

SEKTOR PRO FANOUŠKY HRADCE
Také fanoušci našeho soupeře můžou využít online předprodeje. Cena v předprodeji činí 170 Kč. V den zápasu se neprodané vstupenky budou prodávat na pokladně u vstupu do sektoru. Nákup lze učinit jednoduchým kliknutím na odkaz níže a vybráním počtu vstupenek v sektoru D.

>>> VSTUPENKY PRO FANOUŠKY HRADCE <<<

Přijďte vytvořit v Ďolíčku znovu unikátní atmosféru! #BOHEMKADOTOHO