Bohemka dnes hraje na Stínadlech

Vyrazte podpořit Bohemku do severočeských Teplic.

Bohemka dnes hraje na Stínadlech

FORTUNA:LIGA začala pro Klokany dobře. Tři góly do sítě Jablonce a další tři vstřelené Baníku v prvních dvou kolech značí, že to hráčům Bohemky zatím střílí. Třetí příležitost navýšit počet vstřelených branek budou mít dnes odpoledne v Teplicích. Zápas na Stínadlech začíná v 16 hodin.

VSTUPENKY A SEKTOR HOSTŮ
Pro fanoušky Bohemians je vyhrazen sektor 39. Dnes koupíte lístek na pokladně u stadionu za 170 Kč pro muže a 85 Kč pro ženy. Děti do 150 cm mají vstup zdarma, ale je potřeba pro ně mít volnou dětskou vstupenku z pokladny. Pokladny u sektoru hostů dnes otevírají dvě hodiny před zápasem, tedy ve 14 hodin. Podle informací domácího klubu bude v sektoru hostů standardně zajištěno občerstvení. Samozřejmostí je také povinnost všech návštěvníků dodržovat Návštěvní řád.

DOPRAVA
Do Teplic je veřejnou dopravou  ideální spojení autobusem z Holešovic. Spoj č. 855 má plánovaný odjezd ve 13:50. Sedm minut před třetí hodinou budete na zastávce Teplice, Benešovo náměstí (na mapě bod 2). Odtud dojdete na stadion pohodlně pěšky. Dalším možným spojen je rychlík R 610 Krušnohor. Ten odjíždí z hlavního nádraží v Praze ve 13:25, na nádraží v Teplicích zastaví v 15:06. Ani odsud není stadion daleko (na mapě je nádraží označeno jako START).  Budete-li mít potíže v souvislosti s Vaší návštěvou zápasu Bohemky v Teplicích, můžete se obrátit na SLO Bohemians Martina Kurku na telefonním čísle 773 999 695. Kdo je SLO? Kontaktní osoba pro fanoušky, která má příslušné kontakty na druhý klub, pořadatelskou službu a podobně. SLO Bohemky se pravidelně pohybuje v našem sektoru na venkovních zápasech a je viditelně označen visačkou.

TV PŘENOS & STREAM

Máte-li zájem sledovat zápas Bohemky v televizi, můžete tak učinit díky O2 TV, která vysílá všechny zápasy nejvyšší tuzemské soutěže v přímých přenosech. Bohemku v Teplicích dnes najdete na kanále O2 TV Fotbal. Stream ze zápasu můžete sledovat také na Fortuna TV. Upozorňujeme všechny naše fanoušky na podvodné a nebezpečné odkazy na falešné streamy, které se objevují zejména v komentářích na sociální síti Facebook. Tyto odkazy často vedou k registracím na pochybných a nebezpečných stránkách.

FORTUNA
Sázková kancelář Fortuna je partnerem Bohemky. Její bookmakeři vypsali na dnešní zápas Klokanů kurzy 2,99 na výhru domácích, 3,35 na remízu a 2,45 na vítězství Bohemians. Zaregistrujte se u Fortuny s promo kódem BOHEMKA1300, získejte bonus na sázky a dostaňte se do slosování o věcné ceny z Ďolíčku. BONUS ČEKÁ TADY. Ve hře je třeba permanentka nebo podepsaný originální dres vybraného hráče. Více informací o soutěži najdete ZDE.

NOVÉ DRESY
Klokani nově hrají v dresech značky Puma. Ty nám od této sezony dodává vršovická fotbalová speciálka SportFotbal. Originální dres na tuto sezonu si můžete za 1.905 Kč koupit v našem fanshopu v Ďolíčku i ONLINE ZDE.

ROZHODČÍ A DELEGÁTI
O správný průběh dnešního zápasu by se měl postarat hlavní rozhodčí Tomáš Batík a jeho asistenti Adam Horák a Jan Dohnálek. Čtvrtý rozhodčí bude Stanislav Volek, delegát utkání Tomáš Farský a svazový delegát Tomáš Kovařík. Rozhodčím u videa byl delegován Tomáš Kocourek, jeho asistentem Jiří Kříž.

#BOHEMKADOTOHO