Vstupenky na Spartu

Přečtěte si důležité informace k předprodeji i sektoru hostů, ať Vás nic nepřekvapí.

Vstupenky na Spartu

Do konce srpna čekají Klokany ještě tři prvoligové zápasy, neopustí přitom území Prahy. Po sobotním utkání s Hradcem zamíří svěřenci trenéra Veselého na druhý břeh Vltavy. V sobotu 27. srpna se od 19 hodin představí na Letné proti domácí Spartě. Bohemka se ze začátku nové sezony těší početným návštěvám fanoušků v sektorech hostů při venkovních zápasech, proto pro Vás přinášíme základní a důležité informace k tomuto zápasu.

VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI
Lístky do našeho sektoru na Letné si můžete od dnešního dne pořídit ve fanshopu v Ďolíčku a také online ZDE. Pro fanoušky Bohemians jsou určené horní sektory F20, F21 a dolní sektor F2, kapacita je 997 míst. Prodej není ničím omezen, pouze ve fanshopu lze platit za tyto vstupenky jedině v hotovosti, nikoliv platební kartou. Vstupenka zakoupená v Ďolíčku stojí 250 Kč a konec prodeje v našem fanshopu je v pátek 26. srpna v 15:00. Vstupenka v online předprodeji stojí 250 Kč do čtvrtka 25. srpna, od pátku 26. srpna do utkání už bude cena 300 Kč.

VSTUPENKY NA SPARTU BĚHEM UTKÁNÍ S HRADCEM

Vstupenky na utkání se Spartou budeme prodávat také při sobotním utkání s Hradcem Králové. Upřesňující informace o prodejních místech Vám přineseme v den utkání. V kamenném fanshopu prodej během utkání z kapacitních důvodů nepoběží, ale připravíme pro Vás jiné dostupné místo, abyste si mohli vstupenky bez potíží pořídit. Už jisté prodejní místo je trafačka v kotli.

VSTUPENKY NA MÍSTĚ
Tady dávejte velký pozor. Sparta v den utkání nebude u sektoru hostů otevírat pokladny! Vstupenky ale bude možné do výkopu zápasu stále kupovat online. Když tedy přijdete ke stadionu pár minut před zápasem, koupíte si vstupenku online a můžete jít na fotbal.

SEKTOR HOSTŮ NA LETNÉ
Otevření sektoru v den zápasu bude v 17:30. Sparta upozorňuje naše fanoušky, že bude probíhat přísná bezpečnostní kontrola a v případě porušení návštěvního řádu ACS hrozí návštěvníkům pokuty. Uvnitř našeho sektoru najdete dva stánky s občerstvením. Jeden pouze s nápoji, kde je možné zaplatit jedině platební kartou a hotovost tady nepřijímají. Druhý stánek bude nabízet nápoje i jídlo a platba v něm bude možná hotově i kartou.

Chcete-li v sektoru hostů umístit vlajku Vaší fanouškovské skupiny, v horním patře tyto vlajky pověste na zábradlí. V dolním sektoru je možné nalepit vlajku lepicí páskou na sklo, uchycení přivázáním v této části není možné.

SHRNUTÍ
• Předprodej ve fanshopu v Ďolíčku za 250 Kč. Platba jen hotově.
• Online prodej za 250 Kč do 25. 8., od 26. 8. do výkopu za 300 Kč.
• Pokladny v den utkání na stadionu zavřené, online prodej stále poběží.
• Předprodej v Ďolíčku při utkání v sobotu 20. srpna bude upřesněn.

Budete-li mít potíže v souvislosti s Vaší návštěvou zápasu Bohemky na Spartě, můžete se obrátit na SLO Bohemians Martina Kurku na telefonním čísle 773 999 695. Kdo je SLO? Kontaktní osoba pro fanoušky, která má příslušné kontakty na druhý klub, pořadatelskou službu, policii a další složky. SLO Bohemky se pravidelně pohybuje v našem sektoru na venkovních zápasech a je viditelně označen visačkou.

#BOHEMKADOTOHO