Zápas s Votroky se bude dohrávat v pondělí 22. srpna

Vstupenky zůstávají v platnosti, možné je i jejich vrácení.

Zápas s Votroky se bude dohrávat v pondělí 22. srpna

Vytrvalý déšť dnes ve Vršovicích vystavil prvoligovému fotbalu stopku. Chvilku předtím, než se měly v 15 hodin otevřít brány stadionu, vyrazil hlavní rozhodčí Miroslav Zelinka společně s delegáty, hlavním pořadatelem a zástupci obou klubů na prohlídku hrací plochy. Protože se na hřišti držela voda a navíc stále silně pršelo, bylo rozhodnuto o odložení dnešního zápasu. Následovaly desítky minut, kdy se řešil náhradní termín utkání.

NÁHRADNÍ TERMÍN
Zápas 4. kola FORTUNA:LIGY mezi Bohemians a Hradcem Králové bude odehrán v pondělí 22. srpna s výkopem v 19 hodin. Ďolíček se pro návštěvníky otevře o hodinu dříve, tedy v šest večer. Zápas bude vysílat O2 TV Sport.

VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI
Pokud patříte k těm šťastnějším, kterým vyhovuje i náhradní termín, nemusíte nic řešit. Všechny vstupenky vydané na dnešní odložený zápas zůstávají v platnosti.

VRÁCENÍ VSTUPNÉHO

Uvědomujeme si, že nový termín v pracovní den je pro mnoho fanoušků nevyhovující. I když bychom Vás raději viděli v ochozech, můžete své vstupenky vrátit stejnou cestou, jakou jste je pořídili.
1) Koupili jste vstupenku online přes Ticketportal? Pak vrácení vstupenky provedete také s Ticketportalem. Od sobotních 19:00 do pondělních 17:00 je možné vrácení provést přes e-mail help@ticketportal.cz. Vrácené vstupenky budou následně obratem uvolněny do online prodeje pro další fanoušky.
2) Koupili jste vstupenku osobně ve fanshopu? Vrácení vstupenky je v tomto případě možné pouze v Ďolíčku. V pondělí od 10 do 17 hodin bude pro vrácení vstupného otevřena pokladna před hlavním vchodem do Ďolíčku, kde Vám pokladní oproti fyzicky vrácené vstupence vyplatí zpět její hodnotu. Zároveň si v této pokladně můžete zakoupit vstupenku na zápas se Spartou, který se hraje v sobotu 27. srpna na Letné. Cena vstupenky je 250 Kč a platba je možná pouze hotově.
Pozn.: Pokud jste koupili vstupenku ve fanshopu a není pro Vás možné v pondělí v čase 10-17 navštívit Ďolíček, můžete se ohledně vrácení obrátit na e-mail martin.kurka@bohemians1905.cz, kde tyto případy individuálně vyřešíte.

UVOLNĚNÉ PERMANENTKY
Jestli jste na dnešní utkání uvolnili své permanentky, protože jste nemohli přijít a v pondělí se Vám termín hodí, ozvěte se také na e-mail martin.kurka@bohemians.cz a domluvte si řešení. Uvolnění permanentky je nevratný krok, ovšem s odložením zápasu se běžně nepočítá, proto určitě najdeme způsob, jak Vám vyhovět.

AKREDITACE
Máte-li na dnešní zrušené utkání potvrzenou novinářskou či foto akreditaci, je třeba si na pondělní dohrávané utkání zažádat o akreditaci novou obvyklým způsobem.

Omlouváme se všem fanouškům, kterým vznikla časová či finanční újma spojená s návštěvou dnešního utkání. Zásah vyšší moci nejsme schopni ovlivnit. Snažili jsme se Vás o všech skutečnostech informovat bez zbytečného odkladu tak, jak postupně přicházely. Věříme, že nám zachováte přízeň a přijdete Klokany v pondělí podpořit, pokud Vám to čas dovolí.

Děkujeme za pochopení!

#BOHEMKADOTOHO