Bohemka těsně prohrála s Hradcem

Góly padaly v Ďolíčku jen během prvního poločasu. 

Bohemka těsně prohrála s Hradcem

Krátce po úvodním hvizdu se do úniku řítil Vašulín, ovšem Valeš skvělým zákrokem střelu ke své levé tyči zneškodnil. Na druhé straně si Reichl poradil s hlavičkou Puškáče. V obrovské šanci byl pak Ryneš, jenže brankář Bohemky dalším výtečným zákrokem podržel Klokany. Ti odpověděli centrem Dostála na Puškáče, jeho hlavička skončila tentokrát nad brankou. Do třetice už Puškáč zakončoval nohou, ale přes vybíhajícího gólmana Reichla střílel vedle levé tyče. Naopak Hradci to už vyšlo, když vyražený míč dopravil do sítě Kubala, díky jehož trefě hosté vedli. Podruhé se radovali díky Vlkanovovi, který usměrnil centr Kučery do sítě. Bohemka ovšem dostala možnost zahrávat penaltu. Exekutor Puškáč se nemýlil a snížil. Petrákova střela se pak otřela o břevno, Hronkova hlavička minula levou tyč a Nového rána skončila těsně nad brankou.

BOHEMIANS PRAHA 1905 - FC HRADEC KRÁLOVÉ 1:2 (1:2)
Ďolíček • pondělí 22.08.2022 • 19:00 • 4. kolo F:L

Branky: 37. Puškáč z penalty - 23. Kubala, 30. Vlkanova
Rozhodčí: Zelinka - Pečenka, Ratajová
ŽK: Valeš - Kubala, Reichl, Rada, Klíma, Vašulín, Kodeš, Koubek (trenér)
Diváci: 4321

Bohemians Praha 1905:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek (82. Beran), Petrák, Kovařík (66. Nový) - Jánoš (71. Mužík), Hronek - Puškáč (82. Hála)
Trenér: Jaroslav Veselý

FC Hradec Králové:
Reichl - Klíma, Ševčík, Čech - Kučera, Kodeš, Rada (82. Gabriel), Ryneš - Kubala (75. Prekop), Vašulín, Vlkanova (90+2. Novotný)
Trenér: Miroslav Koubek