Odstartoval prodej vstupenek na Dynamo ČB

Další domácí zápas hrají Klokani opět ve všední den, tentokrát v úterý 30. srpna.

Odstartoval prodej vstupenek na Dynamo ČB

Zatím čtyři zápasy má Bohemka odehrané ve FORTUNA:LIZE v letošní sezoně. Na hřištích soupeře jsou Klokani zatím stoprocentní, zato doma vytěžili ze dvou pokusů jediný bod. Šanci vylepšit tuto bilanci budou mít Zelenobílí za týden v úterý, kdy v rámci vloženého 6. kola přivítají v Ďolíčku SK Dynamo České Budějovice. Utkání startuje v 17:30 a vstupenky jdou dnes v 10 hodin do předprodeje.

Pro nákup můžete využít online prodej Ticketportal i osobní návštěvu v Ďolíčku, kde se vstupenky prodávají ve fanshopu v jeho otevírací době. Pokud vstupenku zakoupíte do pondělí 29. srpna, zaplatíte za ni méně. Na hlavní krytou tribunu stojí vstupenka v předprodeji 250 Kč, v den utkání 300 Kč. Do ostatních sektorů je cena v předprodeji 170 Kč, v den zápasu se zvýší na 200 Kč.

Vstupenky jsou online dostupné do všech sektorů v Ďolíčku včetně míst pro hostující fanoušky. Online lze pořídit také zlevněné vstupné pro děti do 150 cm, seniory nad 70 let a držitele průkazů ZTP a ZTP/P. Všechny tyto skupiny mají nárok na slevu 50 % z plné ceny.

Sektory
A - hlavní krytá tribuna
B - kotel Bohemians za brankou
C - nekrytá protilehlá tribuna
D - sektor pro hostující fanoušky

ONLINE PRODEJ ZDE

V této sezoně opět fandíte skvělým způsobem a hráči Bohemky Vás budou zase na tribunách potřebovat. Přijďte si v úterý v podvečer do Ďolíčku zakřičet z plných plic!

#BOHEMKADOTOHO