Bohemku dnes čeká derby se Spartou

Vstupenky na Letnou už koupíte jedině online.

Bohemku dnes čeká derby se Spartou

Na hřištích soupeřů je Bohemka zatím stoprocentní. Roman Valeš navíc mimo Ďolíček ještě neinkasoval. Po výhrách 3:0 v Jablonci a 1:0 v Teplicích dnes čeká na Klokany další oříšek v podobě Sparty. Zápas na levém břehu Vltavy začíná dnes v 19 hodin. Pokud do něj zasáhne kapitán Josef Jindřišek, bude to jeho čtyřsté prvoligové utkání v kariéře.

VSTUPENKY A SEKTOR HOSTŮ
Pro fanoušky Bohemians jsou vyhrazeny sektory F1, F2, F20 a F21. Cena vstupenky je 300 Kč. Problémem se může zdát, že na Letné u sektoru hostů nebudou dnes otevřené pokladny, ovšem řešení je snadné. Až do začátku zápasu lze totiž zakoupit vstupenku online. Můžete to rovnou udělat ZDE. Otevření sektoru dnes proběhne v 17:30. Sparta upozorňuje naše fanoušky, že bude probíhat přísná bezpečnostní kontrola a v případě porušení návštěvního řádu ACS hrozí návštěvníkům pokuty. Uvnitř našeho sektoru najdete dva stánky s občerstvením. Jeden pouze s nápoji, kde je možné zaplatit jedině platební kartou a hotovost tady nepřijímají. Druhý stánek bude nabízet nápoje i jídlo a platba v něm bude možná hotově i kartou. Chcete-li v sektoru hostů umístit vlajku Vaší fanouškovské skupiny, v horním patře tyto vlajky pověste na zábradlí. V dolním sektoru je možné nalepit vlajku lepicí páskou na sklo, uchycení přivázáním v této části není možné.

Budete-li mít potíže v souvislosti s Vaší návštěvou zápasu Bohemky na Spartě, můžete se obrátit na SLO Bohemians Martina Kurku na telefonním čísle 773 999 695. Kdo je SLO? Kontaktní osoba pro fanoušky, která má příslušné kontakty na druhý klub, pořadatelskou službu a podobně. SLO Bohemky se pravidelně pohybuje v našem sektoru na venkovních zápasech a je viditelně označen visačkou.

TV PŘENOS & STREAM

Máte-li zájem sledovat zápas Bohemky v televizi, můžete tak učinit díky O2 TV, která vysílá všechny zápasy nejvyšší tuzemské soutěže v přímých přenosech. Bohemku se Spartou dnes najdete na kanále O2 TV Sport v hlavním přenosu. Stream ze zápasu můžete sledovat také na Fortuna TV. Upozorňujeme všechny naše fanoušky na podvodné a nebezpečné odkazy na falešné streamy, které se objevují zejména v komentářích na sociální síti Facebook. Tyto odkazy často vedou k registracím na pochybných a nebezpečných stránkách.

FORTUNA
Sázková kancelář Fortuna je partnerem Bohemky. Její bookmakeři vypsali na dnešní zápas Klokanů kurzy 1,37 na výhru domácích, 5,05 na remízu a 8,80 na vítězství Bohemians. Zaregistrujte se u Fortuny s promo kódem BOHEMKA1300, získejte bonus na sázky a dostaňte se do slosování o věcné ceny z Ďolíčku. BONUS ČEKÁ TADY. Ve hře je třeba permanentka nebo podepsaný originální dres vybraného hráče. Více informací o soutěži najdete ZDE.

NOVÉ DRESY
Klokani nově hrají v dresech značky Puma. Ty nám od této sezony dodává vršovická fotbalová speciálka SportFotbal. Originální dres na tuto sezonu si můžete za 1.905 Kč koupit v našem fanshopu v Ďolíčku i ONLINE ZDE.

ROZHODČÍ A DELEGÁTI
O správný průběh dnešního zápasu by se měl postarat hlavní rozhodčí Pavel Orel a jeho asistenti Jaroslav Kubr a Jiří Kříž. Čtvrtý rozhodčí bude Jan Všetečka, delegát utkání Jiří Trčka a svazový delegát Petr Hojsík. Rozhodčím u videa byl delegován Pavel Franěk, jeho asistentkou Lucie Ratajová.

#BOHEMKADOTOHO