Přijďte podpořit Bohemku proti Liberci

Ve čtvrtek odpoledne začíná předprodej na další domácí utkání. 

Přijďte podpořit Bohemku proti Liberci

Po šesti kolech patří Klokanům sedmá příčka tabulky. Vylepšit si bilanci budou mít možnost o víkendu v Brně. Venkovní zápasy vychází Klokanům vskutku na výbornou. Ke dvěma vítězstvím přidali naposledy bod ze Sparty. Naopak doma se zatím Bohemians ze tří bodů neradovali, což budou chtít zlomit už v nejbližším utkání. Svěřenci trenéra Jaroslava Veselého se zpět do Ďolíčku vrátí příští neděli, kdy se utkají se Slovanem Liberec. Zápas začne v 16 hodin. Předprodej vstupenek na tento zápas začíná dnes s úderem 16. hodiny.

Stejně jako před každým domácím utkáním, i tentokrát máte dvě možnosti, jak si pořídit lístky levněji. Nejpohodlněji lze vstupenky získat v online předprodeji na stránkách Ticketportalu. Dále si můžete přijít pro vstupenku do fanshopu v otevírací době.Na internetu seženete vstupenky za výhodnější cenu až do soboty 10. září 23:59. Cena vstupenky na hlavní tribunu v předprodeji je 250 Kč, v den zápasu poté 300 Kč. Do sektoru B je cena 170 Kč a v den utkání rovných 200 Kč.

Do všech otevřených sektorů jsou vstupenky k dispozici online. Z bezpečnostních důvodů zůstává zavřený sektor C. Pro držitele permanentek z tohoto sektoru jsou vyhrazeny řady 2 a 3 v sektoru A5. Zlevněné vstupné pro děti do 150 cm, seniory nad 70 let a držitele průkazů ZTP a ZTP/P pořídíte rovněž v online předprodeji. Všechny tyto skupiny mají nárok na slevu 50 % z plné ceny.

>>> ONLINE PŘEDPRODEJ <<<

Děkujeme za skvělou podporu, které se nám z ochozů dostává každým zápasem. Přijďte si užít v Ďolíčku krásnou neděli a fandit Klokanům v boji o první domácí výhru!

#BOHEMKADOTOHO