Béčko doma jasně zvítězilo

Výhru nad Pískem dirigoval Marhoul, který dva góly dal a na další dva přihrál.

Béčko doma jasně zvítězilo

Utkání sotva začalo a Klokani už zvedali ruce nad hlavu. Adam Kadlec skvělým pasem vyslal vstříc brance Marhoula. Útočník Klokanů si míč v šestnáctce připravil, nahrál na malé vápno úplně volnému Zemanovi, pro kterého už nebyl žádný problém skórovat do odkryté branky. V úvodu měli Klokani blízko k další trefě. Denis Vala využil tandemu Havránka, který následně před branku nahrál Novákovi. Levonohý záložník si míč připravil na střelu, ale ta nakonec o kousek minula pravou tyč branky Písku. Hosté byli blízko ke srovnání. Bicenc si narazil balon s Korešem a už byl sám před Soukupem. Toho chtěl jen lehce oBhodit, což se mu podařilo, jenže míč naštěstí pro Klokany doskákal kolem pravé tyče do zámezí.

Bohemians - Písek
Bohemians - Písek
Podruhé se ovšem radovali Zelenobílí. Z levé strany nahrál Zeman na Denise Valu, jehož střelu pod břevno zvládl vyrazit brankář Satrapa. Míč si rychle našel Marhoul a dorážkou k levé tyči zvýšil náskok. Přišlo bohužel snížení. Bývalý hráč Slavie či Zlína, dnes třiatřicetiletý Štěpán Koreš přiťukl za velkým vápnem Kalouskovi, který napřáhl ke střele, která zapadla k levé tyči.

Klokani si mohli vzít dvoubrankový náskok zpět téměř okamžitě. Marhoul se na levé straně hezky zbavil Vlčka, aby následně na přední tyči přesně nahrál Zemanovi. Střelu křídelníka Klokanů fantasticky zneškodnil Satrapa.

Ještě před odchodem do kabin se Bohemka stihla prosadit potřetí. Farkaš skvělým presinkem získal balon při hostující rozehrávce na Vlčkovi. Balon sebral Novák, jenž přiťukl Marhoulovi a útočník Klokanů do odkryté branky dodal do svých řad klid. Připsal si tak druhý gól v zápase a určil, že do kabin přeci jen Bohemians půjdou s náskokem dvou branek.

Po návratu z kabin dokonal útočník Bohemians s číslem 99 na zádech svůj výkon. Dlouhý výkop brankáře Soukupa prodloužil hlavou na Vilotiće. Srbský defenzivní univerzál se dostal před obránce a následně prostřelil gólmana Písku.

Bohemians B - Písek
Bohemians B - Písek
I nadále útočila Bohemky. Po chybě v rozehrávce Wexler nahrál na pětadvaceti metrech od branky Novákovi, jenže střelu šikovného záložníka hosté srazili na rohový kop. Do šance se tlačil také střídající Müller. Z levé strany ho povedeným centrem hledall Vilotić, avšak mladý útočník o kousek na balon nedosáhl.

Zápas spěl pod kontrolou Bohemians ke svému konci. Krátce před začátkem nastaveného času se dokázali gólově prosadit hosté z Písku. Centr Kalouska prodloužil na hranici velkého vápna Belej až na půlkruh šestnáctky k Bicencovi. Dvacetiletý útočník si přichystal balon na levačku, aby křížnou ranou k pravé tyči alespoň korigoval výsledek utkání.