Křapka: Druhý gól s námi zamával

Obránce Antonín Křapka zhodnotil utkání s Libercem.

Křapka: Druhý gól s námi zamával

Nedělní duel s Libercem okomentoval Antonín Křapka. V rozohvoru mluvil o inkasovaných brankách v úvodech poločasů a následné snaze Klokanů. o zvrat.

Bohužel se opakuje stále stejný příběh...
Je fakt těžké k tomu něco říkat. Dostaneme góly na začátku obou dvou poločasů. Liberec si pak v klidu zalezl a čekal na rychlé protiútoky. Těžko jsme se do nich dostávali, když byli zformovaní v defenzivě. Nějaké šance jsme si sice vytvořili, ale žádnou z nich nevyužili.

U té první branky vypadala situace tak, že Mikula nahrával spíš jen z nouze a naslepo...
Cpal balon pod sebe před branku a vyšlo to. Bohužel to Valenta trefil k tyči a rázem jsme prohrávali.

Během první půle jsme se dokázali zvednout. Do zakončení se dostával Adam Jánoš. jak s námi zatřásl inkasovaný gól?
I po té rychlé brance jsme nadále chtěli hrát naší hru. Vytvořili jsme si nějaký tlak a dostávali se i do zakončení. Jány (Adam Jánoš - pozn. red.) měl pěkné střely. K našemu neštěstí nám tam nic nespadlo a prohráli jsme. Obdržený gól samozřejmě naruší plány, s nimiž do zápasu jdete. Chtěli jsme ale pokračovat v tom, s čím jsme do utkání šli. Ale nepovedlo se nám to zlomit.

Co probíhalo v kabině o poločasové přestávce?
Řekli jsme si, že do nich musíme vletět, hrát aktivně a pokusit se vyrovnat co nejrychleji to půjde. Naopak jsme ale dostali druhý rychlý gól. Pořád zbývalo do konce zápasu více než nějakých čtyřicet minut. Takže relativně dost času, abychom s vývojem něco udělali a zvrátili ho.

Po přestávce jsme se do šancí už nedostávali. Byli jsme v křeči?
Druhý gól s námi zamával. Povedlo se nám znovu si vytvořit nějaký tlak. Ovšem už se nepodobal tomu, který jsme měli v první půli.