Vstupenky na nedělní zápas s Pardubicemi

Bohemka se představí v Ďolíčku v roli hostujícího týmu.

Vstupenky na nedělní zápas s Pardubicemi

Bohemce se v letošní sezoně daří na venkovních hřištích, v Ďolíčku je to o poznání horší. Nyní mají Klokani možnost získat venkovní body v Ďolíčku. V neděli totiž hrajeme proti Pardubicím, které mají náš stadion v pronájmu na prvoligové zápasy. Přestože je dohoda klubů o užívání kabin, střídaček i kotle pro fanoušky Bohemky jako při domácím utkání, jedná se z našeho pohledu o zápas venku. Proto přinášíme několik informací k tomuto utkání.

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY BOHEMIANS
Do sektoru B si mohou fanoušci Klokanů zakoupit vstupenky už nyní online skrze pardubický předprodejní portál Enigoo. Stačí kliknout ZDE. V předprodeji vyjde jedna vstupenka na 130 Kč, v den utkání pak bude o 20 korun dražší, tedy za 150 Kč.

INFORMACE POŘADATELE K SEKTORU HOSTŮ
Sektor pro fanoušky hostů je výjimečně pro toto utkání umístěn na severní tribuně, sektor B s přístupem (odchodem) z (do) ulice Sportovní pouze vchodem č. 3. Na tomto vstupu určeném pro fans hostů bude v provozu pokladna v den utkání, prodej vstupenek do sektoru hostů je možný v předprodeji online i v den zápasu. Kontrola vstupenek a návštěvníků stadionu bude prováděna pořadatelskou službou a budou zde prováděny důsledné bezpečnostní prohlídky v souladu s Návštěvním řádem, který je umístěn na všech vstupech. Dále pak budou prováděny namátkové dechové zkoušky na alkohol. Doporučujeme proto příchod na stadion s dostatečnou časovou rezervou. Návštěvníci, kteří jakýmkoliv způsobem poruší některé z ustanovení Návštěvního řádu, nebudou vpuštěni na stadion, případně budou ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného. V sektoru je stánek s občerstvením a dostatečný počet toalet pro muže i ženy. Kapacita sektoru je 2661 míst. Sektor B je monitorován kamerovým systémem, záznam z tohoto zařízení slouží k usvědčení výtržníků na stadionu. Sektor pro hostující fanoušky bude otevřen 60 minut před začátkem utkání.

Budete-li mít potíže v souvislosti s Vaší návštěvou zápasu Bohemky V Brně, můžete se obrátit na SLO Bohemians Martina Kurku na telefonním čísle 773 999 695. Kdo je SLO? Kontaktní osoba pro fanoušky, která má příslušné kontakty na druhý klub, pořadatelskou službu a podobně. SLO Bohemky se pravidelně pohybuje v našem sektoru na venkovních zápasech a je viditelně označen visačkou.

PERMANENTKY BOHEMIANS NEPLATÍ
Z pohledu pořadatelství utkání se jedná o venkovní zápas. Přestože utkání bude sehráno v Ďolíčku, permanentky vydané Bohemkou nejsou platné (platí jen na domácí zápasy). Držitelé našich permanentek nemají nárok na rezervaci svého místa na hlavní tribuně. Sektory A a D jsou určené pro domácí fanoušky FK Pardubice.

KLOKANI V ČERNÝCH DRESECH
Hráči Bohemky by měli k utkání nastoupit v černé rezervní variantě dresů, což avizoval i Martin Dostál v rozhovorech po nedělní porážce s Libercem. Na hřištích soupeřů se Bohemce zatím daří, proto chtějí hráči dodržet úspěšný outfit. Budete tak mít jedinečnou možnost vidět hrát Bohemku v Ďolíčku v černých dresech.

Věříme, že v neděli přijdete Klokany podpořit ve velkém počtu!

#BOHEMKADOTOHO