Daniel Krch vstupuje do managementu klubu

Stoper Klokanů se bude starat o projekt lokálních partnerů.

Daniel Krch vstupuje do managementu klubu

Fotbalový život není nekonečný. Dříve či později dojde každý fotbalista do bodu, kdy musí řešit svou budoucnost po skončení aktivní kariéry. Někdo tuto část života začne aktivně řešit až po pověšení kopaček na pomyslný hřebík, jiní o budoucnosti uvažují mnohem dříve. Do druhé skupiny hráčů patří také Daniel Krch.

Dlouholetý stoper Bohemians neponechává nic náhodě a prakticky během celé kariéry se sebevzdělává. Je diplomovaným specialistou v oboru management sportu, bakalářem se zaměřením sportovní a kondiční specialista a nedávno získal také titul inženýra ekonomie a managementu. Kromě těchto studií absolvoval také akreditovaný trenérský kurz instruktora fitness a je držitelem fotbalové trenérské licence B.

Nově přijal nabídku postupně se zapojovat do managementu klubu, konkrétně v obchodním úseku. Ve volných chvílích se tak bude v důležitém segmentu obchodu věnovat novému projektu lokálních partnerů. Záměrně zdůrazňujeme ve volných chvílích, protože skončit s aktivní kariérou se zatím nechystá a dokud bude platným členém kádru, fotbal bude mít vždy přednost.

LOKÁLNÍ PARTNEŘI BOHEMIANS
Nový obchodní model zmínil ředitel klubu Darek Jakubowicz už na předsezonní tiskové konferenci Bohemky. Lokálním partnerem se může stát každý příznivec Klokanů, drobný i větší podnikatel, který chce spojit svou značku s Bohemkou, ale nemůže si dovolit nákladné statisícové a vyšší reklamní partnerské plnění. Nabídka lokálního partnerství se pohybuje v rozmezí 10-30 tisíc Kč/rok a je rozdělena do tří kategorií - Bronze, Silver a Gold.

Obsah plnění v jednotlivých kategoriích si můžete prohlédnout v přiloženém PDF pod článkem. Máte-li zájem stát se lokálním partnerem Bohemians a chcete vyzdobit svou provozovnu unikátní samolepkou, která toto partnerství dává na odiv, stačí se Danielovi ozvat e-mailem a domluvit si nezávaznou informativní schůzku. I Vaše značka může být prezentována v sekci lokální partneři na klubovém webu.

Vítáme v týmu první lokální partnery - řeznictví Naše maso, Pizza Nuova, hospodu U Buldoka, Výčep U Rarášků a veganskou restauraci Chutnej. Budete tím dalším?

#BOHEMKADOTOHO