Vstaňte, hraje Bohemka!

Klokani se dnes představí v Ďolíčku jako hosté.

Vstaňte, hraje Bohemka!

Klokany dnes čeká historicky nejkratší výjezd sezony. Oproti Vršovickému derby to mají ještě o dvě tramvajové zastávky blíže. V roli hostů se totiž Bohemians představí ve svém Ďolíčku. Domácím klubem budou podle zápisu o utkání Pardubice. 

VSTUPENKY A SEKTOR HOSTŮ
Fanoušci Bohemians mají pro dnešní zápas k dispozici svůj obvyklý sektor B za brankou na severní straně. Vstup do sektoru je pro naše příznivce výhradně vchodem číslo 3 ze Sportovní ulice od Dannerova parku. Na pokladně u tohoto vchodu dnes zakoupíte vstupenku za 150 Kč, kasa otevírá hodinu před výkopem v 15:00. Sektor hostů by však měl být volně průchozí směrem na Náměstíčko. 

Budete-li mít potíže v souvislosti s Vaší návštěvou zápasu Bohemky s Pardubicemi, můžete se obrátit na SLO Bohemians Martina Kurku na telefonním čísle 773 999 695Kdo je SLO? Kontaktní osoba pro fanoušky, která má příslušné kontakty na druhý klub, pořadatelskou službu a podobně. SLO Bohemky se pravidelně pohybuje v našem sektoru na venkovních zápasech a je viditelně označen visačkou.

TV PŘENOS & STREAM

Máte-li zájem sledovat zápas Bohemky v televizi, můžete tak učinit díky O2 TV, která vysílá všechny zápasy nejvyšší tuzemské soutěže v přímých přenosech. Bohemku dnes najdete na kanále O2 TV Fotbal. Stream ze zápasu můžete sledovat také na Fortuna TV. Upozorňujeme všechny naše fanoušky na podvodné a nebezpečné odkazy na falešné streamy, které se objevují zejména v komentářích na sociální síti Facebook. Tyto odkazy často vedou k registracím na pochybných a nebezpečných stránkách.

FORTUNA
Sázková kancelář Fortuna je partnerem Bohemky. Její bookmakeři vypsali na dnešní zápas Klokanů kurzy 4,30 na výhru domácích, 3,80 na remízu a 1,85 na vítězství Bohemians. Zaregistrujte se u Fortuny s promo kódem BOHEMKA1300 a získejte bonus na sázky. BONUS ČEKÁ TADY.

FANSHOP
I když dnes Bohemka plní roli hostujícího týmu, fanshop v Ďolíčku bude během utkání otevřený. Můžete si tak pořídit třeba nový dres Puma, šálu, tričko nebo ještě ulovit poslední kousky v megavýprodeji značky adidas. Fanshop otevírá v 15 hodin.

ROZHODČÍ A DELEGÁTI
Na správný průběh dnešního zápasu bude dohlížet hlavní rozhodčí Jan Machálek a jeho asistenti Petr Caletka a Jan Váňa. Čtvrtý rozhodčí bude Petr Dorušák, delegát utkání Petr Vysloužil a svazový delegát Radek Kocián. Rozhodčím u videa byl delegován Tomáš Batík, jeho asistentem Jaroslav Poživil.

#BOHEMKADOTOHO