Vstupenky na Plzeň ve volném prodeji

V říjnu se Klokani utkají s úřadujícím mistrem ze západu Čech. 

Vstupenky na Plzeň ve volném prodeji

O nejbližším víkendu si dá FORTUNA:LIGA malou přestávku a největší pozornost fotbalové veřejnosti bude patřit národním týmům. Po skončení reprezentační přestávky čeká Bohemians pořádně ostrý návrat do prvoligového kolotoče. Doma v Ďolíčku v rámci desátého kola uzavřou úvodní třetinu základní části ligy proti Viktorii Plzeň. Letošní účastník základní skupiny milionářské Ligy mistrů přijede do Vršovic jen pár dní před bitvou v Allianz aréně s Bayernem Mnichov.

Bohemka se s Plzní utká v sobotu 1. října od 16 hodin. Hlavním partnerem utkání je Ottova tiskárna. Pořídit vstupenky na páté domácí utkání Klokanů si můžete ve volném prodeji od dnešních 10 hodin, kdy začíná předprodej. Zakoupit vstupenky lze přímo fyzicky v otevírací době fanshopu, ale také mnohem pohodlněji na internetu. Po kliknutí na odkaz v tomto článku vám nákup zabere jen pár minut. Na stránkách Ticketportal.cz koupíte vstupenky levněji až do pátku 30. září. Cena vstupenky na hlavní tribunu v předprodeji je 250 Kč, v den zápasu poté 300 Kč. Do sektoru B je cena 170 Kč a v den utkání rovných 200 Kč. Předprodej vstupenek do sektoru hostí bude probíhat v režii FCVP.

Z bezpečnostních důvodů zůstává i nadále zavřený sektor C. Pro držitele permanentek z tohoto sektoru jsou vyhrazeny řady 2 a 3 v sektoru 5A. Zlevněné vstupné pro děti do 150 cm, seniory nad 70 let a držitele průkazů ZTP a ZTP/P pořídíte rovněž v online předprodeji. Všechny tyto skupiny mají nárok na slevu 50 % z plné ceny.

>>> KUP SI LÍSTKY NA PLZEŇ! <<<

Přijďte znovu vytvořit do Ďolíčku skvělou atmosféru a dohnat Klokany k dalším bodům!

#BOHEMKADOTOHO