Ve středu vyrazí Bohemka do Ústí nad Labem

Klokani zahájí MOL Cup proti třetiligovému týmu.

Ve středu vyrazí Bohemka do Ústí nad Labem

V době první reprezentační přestávky vstoupí Klokani do letošního ročníku MOL Cupu. Los jim jako soupeře přisoudil třetiligové Ústí nad Labem. Ještě loňský účastník druhé ligy po dlouhých letech spadl mimo hranice profesionálních soutěží a v letošní sezoně bude usilovat o návrat zpět. V minulé sezoně skončila cesta Army pohárem právě ve druhém kole. Tehdy sice Severočeši zvládli tuhou bitvu na hřišti Velkých Hamrů (2:1), jenže následně byl nad její síly třetiligový Vltavín. Letos Ústí zvládlo první kolo s daleko větším klidem, když si odvezlo postup z Dobrovice po klidné výhře 5:1.

Probíhající sezona zatím vychází Severočechům skvěle. Po sedmi kolech jim patří druhá příčka. Úspěšnější je zatím pouze další druholigista z loňské sezony. Jím je Viktoria Žižkov. Ústí vyhrálo doposud pětkrát a dvakrát remizovalo. V ofenzivě se opírá o služby Davida Černého, ještě nedávného hráče prvoligových Teplic. Na kontě má jedenáct branek a dvě další přidal právě v prvním pohárovém kole.

Pardubice - Bohemians 0:1 (0:0)
Pardubice - Bohemians 0:1 (0:0)
Utkání se hraje na Městském stadionu v Ústí nad Labem ve středu večer. Výkop je naplánován na 18. hodinu. Hlavním rozhodčím bude Tomáš Klíma a jeho asistenty Martin Leška s Milanem Vyhnanovským. Pro fanoušky Klokanů bude na stadionu otevřen sektor B (vstup z ulice Vinařská). Cena vstupenky je 50 Kč. Pokud se na sever Čech nevypravíte osobně, můžete zápas sledovat i prostřednictvím streamu. Odkaz ZDE.