B tým jasně zvítězil na Admiře

Nejlepší defenzivě soutěže nastřílela Bohemka hned tři branky. 

B tým jasně zvítězil na Admiře

V neděli dopoledne se svěřenci trenéra Slezáka vydali na hřiště druhého týmu tabulky, jehož zdobila nejlepší obrana v soutěži. Na domácí Admiru vyrukovali s jednou posilou z A týmu. Uprostřed záložní řady zaujal své místo Morávek. Právě on se postaral o první šanci zápasu. Nejprve se ve středu hřiště probil přes dvojici protihráčů a roztáhl na Zemana. Jeho nabídku ještě doběhl Marhoul a vrátil balon před branku. Morávek střihl ve vzduchu nůžkami, pálil ale jen doprostřed branky, kde byl připravený brankář Keller.

Za deset minut už se Zelenobílí radovali. Morávek prostrčil míč Koutskému, který nahrál Damaškovi. Krajní bek ve službách Bohemians si narazil s Morávkem, od brankové čáry přesnou přihrávkou našel Marhoula, jenž se ukázal jako správný útočník a pěknou akci zakončil vedoucí brankou.

Admira - Bohemians B 0:3 (0:1)
Admira - Bohemians B 0:3 (0:1)
Ofenzivní akce Admiry zvládala obrana Bohemians přerušovat a když už se dostal Douděra po narážečce do šestnáctky, střelu nepustil na branku blokující Kadlec. Nebezpečné situaci čelili Klokani až pár minut před pauzou. Hned za pokutovým územím totiž domácím nabídli přímý kop. Naštěstí střela letěla nad branku Marka Kouby. Brankář Klokanů ještě v úplném závěru prvního dějství zlikvidoval ránu Vence, který pálil z úhlu na přední tyč. Do kabin tedy odešla s těsným náskokem Bohemka.

Po pauze přidala Admira na aktivitě, avšak pozorná defenziva Bohemians domácí do příležitostí nepouštěla a počáteční nápor ustála bez úhony. Na druhé straně hřiště byl naopak faulován Farkaš, čímž získal pro Klokany standardní situaci přesně z kruhu za pokutovým územím. Střela exekutora Zemana se po teči bránícího Frice zastavila až v síti.

Až pak si šanci vytvořila Admira. Útočník Zahálka přiťukl doleva Fricovi, jenž na něj počkal a naservíroval mu balon pod sebe před branku. Střelec osmi letošních třetiligových gólů pálil jen kousek od penaltového puntíku, jenže vysoko nad branku. Domácím nezbývalo nic jiného, než se nadále pokoušet o zdramatizování utkání.

Svěřenci trenéra Slezáka nic takového nedopustili a naopak skórovali i potřetí. Po faulu na Nekvasila rychle rozehrál standardní situaci Farkaš průnikovou přihrávkou na Zemana. Křídelník postupoval sám na brankáře a střelou na přední tyč přidat třetí gól. Zelenobílí udrželi i čisté konto a na hřišti druhého týmu tabulky jednoznačně vyhráli.