Předprodej vstupenek na Vršovické derby

V pondělí 17. října startuje uzavřený prodej pro fanoušky Bohemians.

Předprodej vstupenek na Vršovické derby

První Vršovické derby této sezony mezi Bohemians a Slavií vypukne v Ďolíčku poslední říjnovou neděli. Před kamerami O2 TV Sport vyběhnou Klokani a Sešívaní na hřiště ve tři hodiny odpoledne. Uzavřený předprodej vstupenek pouze pro permanentkáře Bohemians, členy Družstva fanoušků Bohemians a členy oficiálního fanklubu Bohemians začne online na Ticketportalu v pondělí 17. října v 10 hodin, o den později bude možné s permanentkou či členským průkazem zakoupit vstupenky také ve fanshopu. Limit je stanoven na maximálně 4 ks vstupenek na jeden průkaz jednorázově. V následujících odstavcích připomeneme a vysvětlíme pravidla uzavřeného předprodeje.

UZAVŘENÝ PŘEDPRODEJ

Zejména na derby s pražskými S evidujeme každoročně mnohem vyšší zájem, než je samotná kapacita Ďolíčku a sektoru hostů. Uzavřeným předprodejem se snažíme eliminovat riziko, že by příznivci hostujícího klubu velmi rychle koupili volná místa také v domácích sektorech. Považujeme za důležité nabídnout vstupenky mimo sektor hostů výhradně příznivcům Bohemians. Tento způsob distribuce vstupenek platí pro nejrizikovější zápasy již několik let.

PRODEJ PRO PERMANENTKÁŘE

Držitelé permanentních vstupenek do Ďolíčku na sezonu 2022/2023 mají svůj vstup na utkání permanentní vstupenkou garantovaný, tady se pro ně nic nemění. Není třeba si zajistit další vstupenku. Mají ovšem možnost na svou permanentku a odpovědnost pořídit v uzavřeném prodeji další vstupenky pro své přátele a známé. K nákupu je potřeba použít číslo Vaší permanentky a ověřovací údaj. Obojí najdete na zadní straně Vaší plastové karty, případně v PKPASSu ve Vašem mobilním telefonu pro rozkliknutí detailu.

PRODEJ PRO ČLENY DFB A FANKLUBU

Každý člen Družstva fanoušků Bohemians a oficiálního fanklubu Zelenobílá republika má vlastní plastový členský průkaz, na jehož zadní straně je desetimístný číselný kód. Právě tento kód slouží k online nákupu vstupenek v uzavřeném prodeji. Máte-li ještě starou papírovou kartičku DFB, napište si o Váš kód na dfb@bohemians1905.cz.

KÓDY PLATÍ POUZE JEDNORÁZOVĚ

Velký pozor si dejte při použití Vašeho kódu online. Kód je platný pouze jednorázově! Můžete zakoupit maximálně 4 vstupenky na jeden průkaz, ovšem po zadání kódu je nutné transakci také dokončit. Pokud kód použijete a vstupenky nezakoupíte, systém Vás podruhé do prodeje nepustí. To stejné platí, pokud nevyčerpáte kapacitu 4 kusů, ale zakoupíte jen jednu, dvě nebo tři vstupenky. Dokoupit další do kapacity 4 ks již nepůjde. Kód neslouží k uzavření objednávky, ale ke vstupu do předprodeje.

PRODEJ PRO FANOUŠKY SK SLAVIA PRAHA
Kapacita stadionu Ďolíček je 6300 míst (nyní dočasně sníženo na 6102), fanouškům hostujícího klubu nabízíme vždy povinnou kvótu 5 % vstupenek. Všech těchto 315 ks dostane k distribuci SK Slavia Praha. Upozorňujeme hostující fanoušky, že mimo sektor D nebudou vpuštěni se symboly klubu SK Slavia Praha. Sektory A a B jsou určené výhradně pro domácí fanoušky.

VOLNÝ PRODEJ

Vzhledem k očekávanému vysokému zájmu o Vršovické derby otevření prodeje neuvažujeme. Bez výše uvedených průkazů a kódů tak nebude možné vstupenky v předprodeji zakoupit.

UZAVŘENÝ SEKTOR C

Tribuna u pošty zůstává od konce srpna letošního roku z technickobezpečnostních důvodů uzavřena. Držitelé permanentek do tohoto sektoru mají vyčleněná náhradní místa ve druhé a třetí řadě v sektoru 5A na hlavní kryté tribuně. Více informací k uzávěře sektoru najdete v tomto článku.

ZODPOVĚDNOST

Za vstupenky, jejich následnou distribuci a chování jejich držitelů je plně zodpovědný původce nákupu. Tedy osoba, která umožnila prostřednictvím svého kódu tyto vstupenky pořídit.

PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA STADIONU

Každý návštěvník je povinen dodržovat Návštěvní řád Městského stadionu Ďolíček. Jeho plné znění najdete ZDE. Hlavní tribuna v Ďolíčku je nekuřácká, je zakázáno vstupování na hrací plochu a vhazování předmětů na hrací plochu, během utkání není povoleno používat žádnou zábavní ani jinou pyrotechniku. Za chování fanoušků v domácích sektorech ze odpovědná Bohemka a za porušení pravidel bude potrestaná, což jistě žádný fanoušek nechce.

ONLINE PRODEJ ZDE

#BOHEMKADOTOHO