Vstaňte, hraje Bohemka!

Klokani dnes přivítají olomouckou Sigmu.

Vstaňte, hraje Bohemka!

České Budějovice, Mladá Boleslav a Bohemians. Tři týmy, které letos ještě doma nepoznaly chuť vítězství. Klokani budou mít dnes proti Olomouci šestý pokus na získání první domácí výhry této sezony FORTUNA:LIGY. Odpolední utkání v Ďolíčku začíná v 16 hodin.

VSTUPENKY

Dnes se pro fanoušky otevřou pokladny v 15 hodin, vstupenka na hlavní tribunu stojí v den utkání 300 Kč, do kotle Bohemians je o stovku levnější. Pro fanoušky Olomouce je v Ďolíčku určený sektor D, do kterého vede vstup z rohu Sportovní a Vršovické ulice. Také tady bude pokladna otevřena od 15 hodin a vstupenky budou stát 200 Kč. Všem fanouškům doporučujeme na utkání dorazit s dostatečným časovým předstihem.

UZAVŘENÝ SEKTOR C
Z bezpečnostních důvodů nařídil správce stadionu dočasné uzavření tribuny C, ve které smí zůstat jen TV kamera. Pro držitele permanentek a vstupenek na tuto tribunu jsou pro dnešní zápas vyhrazena náhradní místa na kryté hlavní tribuně v sektoru 5A, a to celá druhá a třetí řada. Permanentky jsou pro vstup do Ďolíčku normálně platné. Sektor C zůstane nepřístupný do konce podzimní části soutěže. Více informací ZDE.

FANSHOP
Nezapomeňte dnes také navštívit fanshop pod sektorem A1. Tady si můžete pořídit nový dres Puma a také nový týmový plakát 2022/2023. Další novinkou čekající na fanoušky ve fanshopu je diář na rok 2023 s precizně vyraženým motivem Bohemians. Dnes máte také možnost zakoupit novinky z kolekce Puma a nové bílé triko se zeleným znakem Bohemky v pánském, dětském i dámském provedení.

TV PŘENOS & STREAM
Máte-li zájem sledovat zápas Bohemky v televizi, můžete tak učinit díky O2 TV, která vysílá všechny zápasy nejvyšší tuzemské soutěže v přímých přenosech. Bohemku dnes najdete na kanále O2 TV Fotbal. Stream ze zápasu můžete sledovat také na Fortuna TV. Upozorňujeme všechny naše fanoušky na podvodné a nebezpečné odkazy na falešné streamy, které se objevují zejména v komentářích na sociální síti Facebook. Tyto odkazy často vedou k registracím na pochybných a nebezpečných stránkách.

FORTUNA
Sázková kancelář Fortuna je partnerem Bohemky. Její bookmakeři vypsali na dnešní zápas Klokanů kurzy 2,20 na výhru domácí Bohemky, 3,15 na remízu a 3,20 na vítězství Sigmy. Zaregistrujte se u Fortuny s promo kódem BOHEMKA1300 a získejte bonus na sázky. BONUS ČEKÁ TADY. Vsadit si můžete také přímo v pobočce v Ďolíčku na Náměstíčku.

MAGAZÍN KLOKAN
Také k dnešnímu utkání vychází nový magazín Klokan. Dnes v něm najdete reportáže z ligových zápasů s Plzní a Slováckem, rozlosování zápasů, soupisky obou týmů, představení Sigmy Olomouc, informace o hráčích Bohemians na hostováních v jiných klubech a plakát Martina Hály. Pokud jste zvyklí nosit na magazín drobné v přesné výši, tak dávejte pozor. Od letošní sezony stojí magazín 30 Kč.

ROZHODČÍ UTKÁNÍ
Na správný průběh dnešního zápasu bude dohlížet hlavní rozhodčí Tomáš Batík a jeho asistenti Marek Podaný a Petr Líkař. Čtvrtým rozhodčím bude Karel Rouček, delegátem utkání Michal Tandler a svazovým delegátem Ivan Teuber. Rozhodčím u videa byl delegován Miroslav Zelinka, jeho asistentem Marek Radina.

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ
Předpověď počasí hlásí v odpoledních hodinách možnost deště, proto připomínáme, že do Ďolíčku není možné vnést deštník s hrotem. Hlavní tribuna je nekuřácká, je zakázáno vhazovat předměty a vstupovat na hrací plochu, používat vulgární, urážlivé a rasistické výrazy a odpalovat během utkání jakoukoliv pyrotechniku.

#BOHEMKADOTOHO