Těsnou výhru B týmu vystřelil Zeman

Klokani tentokrát vyměnili přestřelku za čisté konto a slaví tři body. 

Těsnou výhru B týmu vystřelil Zeman

Do další třetiligové konfrontace mohl trenér Dalibor Slezák počítat i s početnou skupinkou hráčů A týmu. První větší šanci si právě Klokani vytvořili po uplynutí patnácti minut utkání. Farkaš ve spolupráci s Morávkem vydoloval míč a zkušenější z této dvojice nasměroval balon k Valovi. Krajní bek si ho naváděl středem hřiště k brance, aby zvýhodnil do úniku Bartka. Útočník Bohemky zakončil velkou šanci přesně k pravé tyči, ovšem radost mu překazil asistent na pomezí signalizací ofsajdového postavení.

Jak se v dalších minutách ukázalo, tato příležitost byla jen úvodem dalšího dění na hřišti. Záhy Nový využil nabídky od Bartka, který našel na pravé straně Valu. Pravonohý bek si navedl míč netradičně na levačku a nepříjemnou bombu zneškodnil skvělým zákrokem vltavínský brankář. Vzápětí se ofenzivně laděný obránce tlačil do další příležitosti. Na levé straně si za obranu zaběhl Bartek a na zadní tyči oslovil centrem Valu. Ten nezakončoval z ideální pozice a branku přestřelil. O sedm minut později měl balon za šestnáctkou na kopačce Novák a jemným centrem do šestnáctky hledal Farkaše. Kapitán Klokanů na míč sice nedosáhl, a tak gólman hostů s námahou vyrážel míč u své pravé tyče na rohový kop.

Bohemians B - Vltavín 1:0 (0:0)
Bohemians B - Vltavín 1:0 (0:0)
Deset minut před poločasovou přestávkou měli Bohemians k dispozici rohový kop. Z hranice šestnáctky zakončoval Morávek, avšak obrana Vltavínu zablokovala jeho dvě střely a následnou dorážku Bartka lapil na brankové čáře Ulrich. Jen o pár desítek vteřin později Morávek získal balon na Vackovi a dále se ho ujal Farkaš. Namířil si to až do šestnáctky Vltavínu, kde zkoušel brankáře přehodit, jenže bohužel lob minul o kousek také branku. První dějství uzavřela šance Bohemky. S balonem postupoval Nový a využil na levé straně Nováka. Šikovný záložník odcentroval přesně na Morávka, který ve složité pozici sice dokázal trefit branku, ale střelu zlikvidoval na brankové čáře strážce vltavínské branky. První dějství se tak v podání Bohemky po dlouhé době obešlo bez branek.

Do druhého poločasu už nevyběhli Morávek, Nový a Petrák. Ojedinělou šanci si naopak vytvořili hosté. Huškovu hlavičku zvládl ještě brankář Klokanů vyrazit, ovšem k balonu se ještě dostal Matějka, tu naštěstí pro Bohemians vytáhl konečky prstů Soukup na břevno a pak odvrátil balon z vlastní šestnáctky Farkaš.

Bohemians B - Vltavín 1:0 (0:0)
Bohemians B - Vltavín 1:0 (0:0)
Po hodině hry už se rozvlnila síť. Klokani napadali hostující rozehrávku a balon uzmul Zeman. Křídelník Bohemians přihrál Marhoulovi a střídající útočník roztáhl doleva hru na Nováka. Levonohý záložník milimetrovým centrem adresoval balon Zemanovi, který ho levačkou zakončil k pravé tyči a Zelenobílí vedli.

Jen o pár minut později měl střelec vedoucí branky šanci na rozšíření své gólové sbírky. Ujal se totiž exekuce přímého kopu. Ránu z třiceti metrů ještě Maione přizvedl, ale Ulrich famózně pod břevnem vytáhl ránu na rohový kop. O rozehrávku se postaral opět Zeman. Tentokrát posadil míč na hlavu Vilotiće, proti němuž další dobrý zákrok vytáhl brankář celku z pražských Holešovic. Nadále šli svěřenci trenéra Slezáka za druhou brankou. Deset minut před koncem táhl akci středem hřiště aktivní Zeman. Před útočným pokutovým územím vysunul do velké šance Bartka. Forvarda Bohemky bohužel dalším fantastickým zákrokem vychytal brankář Ulrich.

Neproměněných šancí nakonec Zelenobílí litovat nemuseli. Vzadu udrželi čisté konto, a tak Vltavín porazili nejtěsnějším rozdílem.