O postup v poháru ve středu proti Třinci

Uprostřed týdne čeká Klokany druhé utkání v MOL Cupu.

O postup v poháru ve středu proti Třinci

V sobotu Klokani doma remizovali s Olomoucí a hned o pár dní později se v Ďolíčku představí znovu. Nepůjde o zápas, v němž budou v sázce prvoligové body, nýbrž postup do další fáze MOL Cupu. V rámci třetího kola tuzemského poháru přivítají soupeře, jehož čeká k této konfrontaci velmi dlouhá cesta. Ve středečním podvečeru se totiž utkají s druholigovým Třincem, kterého jim přisoudil do cesty zářijový los.

Ústí nad Labem - Bohemians 0:3 (0:1)
Ústí nad Labem - Bohemians 0:3 (0:1)
Slezský celek se v dosavadním průběhu druhé ligy nedokázal odvrátit od svého obrázku z loňské sezony. Také v té letošní se účastní boje o záchranu své příslušnosti ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. Momentálně se nachází jen dva body nad sestupovým 15. místem. To je nyní v moci Slavie Praha B. Ještě o bod méně má poslední Vlašim.

Při pohledu na soupisku Třince nalezneme i jednoho odchovance Bohemians. Mezi obránci jím je Vojtěch Brak, jenž po sestupu Army zamířil na další štaci ve druhé lize. Pevnou pozici mezi tyčemi má Lukáš Hasalík. Dosavadní kariéru spojil především se Slovanem Liberec, za který odchytal i jedno utkání Evropské ligy na stadionu Hoffenheimu. V týmu kouče trenéra Martina Zbončáka dále nalezneme i hráče s prvoligovými zkušenostmi. Tím nejvýraznějším je s největší pravděpodobností Lukáš Holík, který na sebe upozornil zejména v pražské Dukle. První ligu si zahrál v dresu Opavy a ještě v minulé sezoně také za Karvinou.

V kolonce útočníků pak fotbalový fanoušek nepřehlédne ani Václava Juřenu. Ostravský rodák spojil kariéru s týmy v Moravskoslezském kraji. V lize nastupoval za Karvinou a Opavu, v jejímž dresu si připsal i všech pět ligových branek. Z řad "známějších" hráčů poté v Třinci působí hradecký Jiří Kateřiňák a exopavští Tomáš Jursa s Lukášem Kaniou. Zkušenosti v dospělém fotbale sbírají i mladíci. Ze Slavie hostuje Kryštof Obadal a z Liberce útočník Dominik Gembický, střelec dvou letošních pohárových gólů.

Ústí nad Labem - Bohemians 0:3 (0:1)
Ústí nad Labem - Bohemians 0:3 (0:1)
Utkání třetího kola MOL Cupu mezi Bohemkou a Třincem má v Ďolíčku stanovený výkop na 17:30. Brány stadionu se otevřou v 16:30. Vstupenky budou v prodeji na pokladnách za 150 Kč (hlavní tribuna - sektor A) a 100 Kč (kotel - sektor B). V den zápasu bude fanshop otevřený pro veřejnost pouze do 12:30. Poté se zpřístupní až návštěvníkům utkání s otevřením stadionu (16:30). V prodeji bude i nové vydání magazínu Klokan. Pokud se nedostanete na utkání přímo do Ďolíčku, je možné sledovat zápas prostřednictvím streamu. Dostanete se na něj jednoduše kliknutím na odkaz níže.