Vstaňte, Vršovické derby je tady!

Souboj Bohemky se Slavií začne v Ďolíčku ve tři odpoledne.

Vstaňte, Vršovické derby je tady!

Ještě dva domácí ligové zápasy mají před sebou Klokani v kalendářním roce 2022. Tím prvním je jeden z nejlepších zápasů sezony. Vršovické derby proti Slavii Praha bude hostí Ďolíček dnes od 15:00.

VSTUPENKY

Hlavní tribuna už je vyprodaná, stejně tak sektor hostů, který měla v distribuci Slavia. Celý předprodej byl v uzavřeném režimu a na Ticketportalu zbývají už jen poslední vstupenky do kotle Bohemians. Dnes stojí už 200 Kč a zakoupit je lze pouze s členským kódem fanklubu, DFB či s číslem permanentky. Pokud se nevyprodají, budou na pokladně u vstupu č. 3. Zakoupit je ale stále bude možné pouze po předložení požadovaného kódu. Volný prodej u stadionu nepoběží.

UZAVŘENÝ SEKTOR C
Z bezpečnostních důvodů nařídil správce stadionu dočasné uzavření tribuny C, ve které smí zůstat jen TV kamera. Pro držitele permanentek a vstupenek na tuto tribunu jsou pro dnešní zápas vyhrazena náhradní místa na kryté hlavní tribuně v sektoru 5A, a to celá druhá a třetí řada. Permanentky jsou pro vstup do Ďolíčku normálně platné. Sektor C zůstane nepřístupný do konce podzimní části soutěže. Více informací ZDE.

UPOZORNĚNÍ PRO FANOUŠKY SKS
Pro hosty je určený celý sektor D, do kterého prodávala vstupenky Slavia a dnes už je vyprodaný. Mimo sektor hostů z bezpečnostních důvodů není povolen vstup s klubovými symboly hostujícího týmu. Sektory A a B jsou určené výhradně pro fanoušky Bohemians. Dbejte na toto opatření před svým příchodem ke stadionu, abyste se vyhnuli zbytečným komplikacím.

FANSHOP
Ve fanshopu dnes najdete další novinky, jako bílá trička se znakem Bohemians pro celou rodinu, také venkovní černé dresy Puma a nový plakát na sezonu 2022/2023.

TV PŘENOS & STREAM
Máte-li zájem sledovat zápas Bohemky v televizi, můžete tak učinit díky O2 TV, která vysílá všechny zápasy nejvyšší tuzemské soutěže v přímých přenosech. Bohemku dnes najdete na kanále O2 TV Sport. Stream ze zápasu můžete sledovat také na Fortuna TV. Upozorňujeme všechny naše fanoušky na podvodné a nebezpečné odkazy na falešné streamy, které se objevují zejména v komentářích na sociální síti Facebook. Tyto odkazy často vedou k registracím na pochybných a nebezpečných stránkách.

FORTUNA
Sázková kancelář Fortuna je nově hlavním partnerem Bohemky. Za navýšení partnerství dokonce získá prvních 500 fanoušků v Ďolíčku pivo zdarma. Bookmakeři vypsali na dnešní zápas Klokanů kurzy 5,00 na výhru domácí Bohemky, 4,00 na remízu a 1,70 na vítězství Slavie. Zaregistrujte se u Fortuny s promo kódem BOHEMKA1300 a získejte bonus na sázky. BONUS ČEKÁ TADY. Vsadit si můžete také přímo v pobočce v Ďolíčku na Náměstíčku.

FREE WIFI V ĎOLÍČKU
Pro fanoušky Bohemians si připravil novinku také náš partner Nordic Telecom. V Ďolíčku od dnešního zápasu bude v ostrém provozu nové internetové připojení zdarma. Síť najdete pod názvem Nordic Telecom - Free WiFi.

MAGAZÍN KLOKAN
Také k dnešnímu utkání vychází nový magazín Klokan. Dnes v něm najdete reportáže z ligových zápasů s Olomoucí a Mladou Boleslavi, rozlosování zápasů, soupisky obou týmů, představení Slavie a plakát. Pokud jste zvyklí nosit na magazín drobné v přesné výši, tak dávejte pozor. Od letošní sezony stojí magazín 30 Kč.

ROZHODČÍ UTKÁNÍ
Na správný průběh dnešního zápasu bude dohlížet hlavní rozhodčí Tomáš Klíma a jeho asistenti Jaroslav Kubr a Jiří Trčka. Čtvrtým rozhodčím bude Michael Kvítek, delegátem utkání Jiří Trčka a svazovým delegátem Ivan Teuber. Rozhodčími u videa byli delegováni Ondřej Berka s asistentem Jiřím Pečenkou.

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ
Hlavní tribuna je nekuřácká, je zakázáno vhazovat předměty a vstupovat na hrací plochu, používat vulgární, urážlivé a rasistické výrazy a odpalovat během utkání jakoukoliv pyrotechniku. Prostory stadionu jsou snímány kamerovým systémem se záznamem za účelem vyhledání a potrestání viníků.

#BOHEMKADOTOHO