Vstaňte, hraje Bohemka!

Poslední prvoligový zápas roku 2022 je tady, Klokani přivítají Zlín.

Vstaňte, hraje Bohemka!

Bohemku sice ještě čeká domácí utkání MOL Cupu, v rámci FORTUNA:LIGY se však svěřenci kouče Veselého doma představí dnes naposledy. V Ďolíčku proti Bohemians nastoupí od 15 hodin předposlední Zlín. Zvládnou Klokani vybojovat první domácí výhru letošní sezony nejvyšší soutěže?

VSTUPENKY

Poklady stadionu otevírají hodinu před výkopem, tedy ve dvě odpoledne. Na hlavní tribunu dnes vyjde vstupenka na 300 Kč, do kotle Bohemians i do sektoru zlínských příznivců pořídíte vstupenku za 200 Kč.

UZAVŘENÝ SEKTOR C
Z bezpečnostních důvodů nařídil správce stadionu dočasné uzavření tribuny C, ve které smí zůstat jen TV kamera. Pro držitele permanentek a vstupenek na tuto tribunu jsou pro dnešní zápas vyhrazena náhradní místa na kryté hlavní tribuně v sektoru 5A, a to celá druhá a třetí řada. Permanentky jsou pro vstup do Ďolíčku normálně platné. Sektor C zůstane nepřístupný do konce podzimní části soutěže. Více informací ZDE.

FANSHOP
Ve fanshopu dnes najdete další novinky značky Puma, také bílá trička se znakem Bohemians pro celou rodinu, venkovní černé dresy Puma, diář 2023 a nový plakát na sezonu 2022/2023. Zastavte se v oficiálním fanshopu na ochozu hlavní tribuny pod sektorem A1 a vybavte se na fandění v zelenobílých barvách.

TV PŘENOS & STREAM
Máte-li zájem sledovat zápas Bohemky v televizi, můžete tak učinit díky O2 TV, která vysílá všechny zápasy nejvyšší tuzemské soutěže v přímých přenosech. Bohemku dnes najdete na kanále O2 TV Fotbal. Stream ze zápasu můžete sledovat také na Fortuna TV. Upozorňujeme všechny naše fanoušky na podvodné a nebezpečné odkazy na falešné streamy, které se objevují zejména v komentářích na sociální síti Facebook. Tyto odkazy často vedou k registracím na pochybných a nebezpečných stránkách.

FORTUNA
Sázková kancelář Fortuna je nově hlavním partnerem Bohemky. Bookmakeři vypsali na dnešní zápas Klokanů kurzy 1,75 na výhru domácí Bohemky, 3,80 na remízu a 4,90 na vítězství Ševců. Zaregistrujte se u Fortuny s promo kódem BOHEMKA1300 a získejte bonus na sázky. BONUS ČEKÁ TADY. Vsadit si můžete také přímo v pobočce v Ďolíčku na Náměstíčku.

FREE WIFI V ĎOLÍČKU
Pro fanoušky Bohemians si připravil novinku také náš partner Nordic Telecom. V Ďolíčku funguje nové internetové připojení zdarma. Síť najdete pod názvem Nordic Telecom - Free WiFi.

MAGAZÍN KLOKAN
Také k dnešnímu utkání vychází nový magazín Klokan. Dnes v něm najdete reportáž z utkání se Slavií, vyhodnocení anket Hráč sezony a Gól sezony za ročník 2021/2022, rozhovor s Petrem Hronkem, rozlosování zápasů, soupisky obou týmů, představení Zlína, informace o Klokanech na hostování a plakát. Pokud jste zvyklí nosit na magazín drobné v přesné výši, tak dávejte pozor. Od letošní sezony stojí magazín 30 Kč.

ROZHODČÍ UTKÁNÍ
Na správný průběh dnešního zápasu bude dohlížet hlavní rozhodčí Ladislav Szikszay a jeho asistenti Jan Váňa a Michal Volf. Čtvrtým rozhodčím bude Tmáš Ulrich, delegátem utkání Tomáš Farský a svazovým delegátem Libor Zeman. Rozhodčími u videa byli delegováni Tomáš Kocourek s asistentem Jakubem Hrabovským.

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ

Hlavní tribuna je nekuřácká, je zakázáno vhazovat předměty a vstupovat na hrací plochu, používat vulgární, urážlivé a rasistické výrazy a odpalovat během utkání jakoukoliv pyrotechniku. Prostory stadionu jsou snímány kamerovým systémem se záznamem za účelem vyhledání a potrestání viníků. V případě deštivého počasí upozorňujeme diváky, že je zakázán vstup s deštníky s hrotem.

#BOHEMKADOTOHO