Vstupenky na pohárový duel s Hlučínem v předprodeji

Bohemku čeká osmifinálový zápas v domácím prostředí.

Vstupenky na pohárový duel s Hlučínem v předprodeji

Prvoligová podzimní část má před sebou už jen jediné kolo. Svá domácí představení ve FORTUNA:LIZE zakončili Klokani stylově vítězstvím nad Zlínem (3:2) po dramatickém průběhu. Nejednalo se ovšem úplně o poslední duel v Ďolíčku. Týden po skončení první poloviny mistrovské sezony je totiž naplánováno osmifinále MOL Cupu. Nedávný los určil Zelenobílým domácí prostředí, a tak se definitivní "loučení" teprve chystá. Jako soupeř svěřenců trenéra Jaroslava Veselého byl vylosován třetiligový Hlučín, který ve třetím kole vyřadil mistrovskou Viktorii Plzeň. Níže se dozvíte o formě předprodeje na toto utkání.


BOHEMIANS VS. HLUČÍN (MOL CUP)
Osmifinálové utkání mezi Bohemkou a Hlučínem se odehraje v úředním termínu, jímž je sobota 19. listopadu. Výkop byl stanoven na 16. hodinu. Předprodej vstupenek začíná v úterý 8. listopadu v 10 hodin. Ceny vstupenek v předprodeji a v den utkání budou stejné. Za lístek na hlavní tribunu zaplatíte 150 Kč, do kotle pak rovných 100 Kč. Standardně lze lístky pořídit na internetových stránkách Ticketportal.cz a fyzicky ve fanshopu. Držitelé permanentek z tribuny C mají vyhrazené řady 2 a 3 v sektoru 5A. Zlevněné vstupné pro děti do 150 cm, seniory nad 70 let a držitele průkazů ZTP a ZTP/P je možné pořídit pouze v předprodeji. Všechny tyto skupiny mají nárok na slevu 50 % z plné ceny. Tyto slevy je nutné uplatnit v předprodeji. V den zápasu se budou na pokladnách prodávat už pouze vstupenky za plnou cenu.

!!!POZOR!!! Na utkání jsou platné pouze permanentky varianty PREMIUM!!! Majitelé permanentních vstupenek Základní varianty si musí koupit na utkání vstupenku.

>>> VSTUPENKY NA POHÁR <<<

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY HLUČÍNA
Hostující fanoušci si můžou rovněž zakoupit lístky v online předprodeji (ODKAZ ZDE). Do sektoru D stojí lístek 100 Kč.

#BOHEMKADOTOHO