Bohemka ani letos nechybí v Tipsport lize

Tradiční zimní turnaj začíná už v listopadu. 

Bohemka ani letos nechybí v Tipsport lize

Prvoligový podzim FORTUNA:LIGY o víkendu Klokanům skončil. Letošní ročník se od těch předchozích ale liší. Vzhledem k Mistrovství světa v Kataru a brzkému startu jarní části je letošní zimní pauza rozdílná. Po utkání v Ostravě pokračuje Klokanům tréninkový proces, který bude trvat až do začátku prosince.

Po posledním soutěžním víkendu se do tréninku Bohemians zapojili čtyři kmenoví hráči. Z hostování ve druhé lize se vrátili Pavel Osmančík s Michalem Vránou. Úspěšný podzim B týmu vynesl posun o stupeň výš Darku Farkašovi a Vladimíru Zemanovi.

Sparta B - Bohemians 0:2 (0:1)
Sparta B - Bohemians 0:2 (0:1)
Krom osmifinálového duelu v rámci MOL Cupu odehraje totiž Bohemka další zápasy. Zúčastní se tradiční Tipsport ligy, která bývá pravidelnou součástí každé zimní přípravy Klokanů. Vzhledem k termínové listině nejvyšší soutěže a brzkému startu jarní části se 26. ročník zimního turnaje uskuteční ještě v tomto roce.

Mezi zúčastněnými týmy nebude Bohemka chybět. Její soupeři ze skupiny B pochází z první, druhé, ale i třetí ligy. Konkrétně narazí na Táborsko, Liberec a Viktorii Žižkov. Hlavní město Praha bude v tomto ročníku hostit hned dvě skupiny. Klokani dvě svá utkání odehrají na trávě s umělým povrchem v Horních Počernicích. Souboj s Libercem bude odehrán na přírodní trávě v Mnichově Hradišti. V areálu Xaverova bude odehrána i skupina C, vyjma zápasů B týmu pražské Sparty. Ta je odehraje ve svém tréninkovém areálu na Strahově.


Program zápasů Bohemians v Tipsport lize

SO 26/11 FC Silon Táborsko - Bohemians Praha 1905 (Praha - UMT Horní Počernice, 10:30)
ST 30/11 FC Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 (Mnichovo Hradiště, 11:00)
SO 03/12 FK Viktoria Žižkov - Bohemians Praha 1905 (Praha - UMT Horní Počernice, 13:00)