Bohemka vstoupí v sobotu do Tipsport ligy

Na Xaverově se Klokani utkají s druholigovým Táborskem. 

Bohemka vstoupí v sobotu do Tipsport ligy

Týden po osmifinálovém duelu s Hlučínem čeká Bohemians další utkání. Tentokrát už ze škály těch přípravných. V sobotu dopoledne vstoupí Zelenobílí do Tipsport ligy. Jejich sokem bude druholigové Táborsko, s nímž se Klokani utkají během této sezony již podruhé. V létě právě s týmem z jihu Čech odstartovali přípravu vítězstvím 5:3. To ještě vedl Táborsko kouč Radoslav Kováč. Po jeho odchodu převzal tým zkušený Roman Nádvorník.

První polovinu sezony zakončilo Táborsko na deváté příčce. Při výměně trenérů se nacházelo s nejhorším útokem soutěže na dvanácté pozici. Ani přes umístění v relativně klidném středu tabulky neznamená pro Táborsko úplný klid. Náskok na poslední Slavii B je pouze čtyřbodový.

Bohemians - Hlučín 3:0 (1:0)
Bohemians - Hlučín 3:0 (1:0)
Největší pozornost na sebe upoutal pěti vstřelenými brankami senegalský forvard Sy Babacar. V kádru Táborska nalezneme i několik bývalých hráčů Bohemians. V útoku nastupuje odchovanec Martin Nešpor. V obranných řadách je pak Daniel Kosek. Zkušenosti s nejvyšší soutěží mají i Jiří Mezera s Davidem Ledeckým.

Utkání mezi Táborskem a Bohemians se hraje v sobotu od 10:30 na umělé trávě v Horních Počernicích. Vstupné je 60 Kč. Na sociálních sítích budeme průběžně informovat o průběhu utkání.